Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

DOPRAVNÍ INFO: Opravy jihočeských silnic si vyžádají další uzavírky

PR článek

Opravy jihočeských silnic pokračují. Na některých se už pilně pracuje, na dalších se práce chystají. A kde je nyní potřeba počítat s dopravními omezeními?

  • Úplná uzavírka se dotkne silnice II/135 před obcí Březina až za konec obce Drunče. V místě probíhá od 3. července do 5. srpna rekonstrukce silnice. Objízdná trasa je stanovena ze směru od Březiny na silnici III/13535 do Deštné dále z Deštné po silnici II/128 do Mnichu. Uzavření tohoto úseku silnice si také vyžádá zrušení autobusových zastávek Drnče, samoty, a Drunče. Náhradní zastávka bude umístěna v Mnichu a Březině.
  • S další úplnou uzavírkou, až do 25. září, je třeba počítat na silnici II/410 v Hluboká okres Jindřichův Hradec. Důvodem je oprava mostu v obci Hluboká. Objízdná trasa povede po silnici II/409 do obce Vratěnín, dále po silnici III/40928 přes státní hranici s Rakouskem po silnici L1187 do obce Oberthürnau. Dále po silnici L1256 do obce Luden, odtud po silnici L8077 do obce Schaditz. Po dobu uzavírky nebude dotčena zastávka veřejné linkové autobusové dopravy Dešná, Hluboká.
  • Do 19. října bude v obci Záboří probíhat rekonstrukce mostu. Z tohoto důvodu dojde k uzavření silnice III/14111 Záboří - Těšínov. Objížďka byla stanovena ze Záboří po silnici III/14111 do Protivína a dále po III/1415 přes Krč do Těšínova a opačně.  Pro vozidla veřejné linkové dopravy bude možno užít obousměrně místní komunikaci Krč – Záboří. Po dobu povolené uzavírky nebude dočasně obsluhována zastávka Protivín, Záboří a bude zřízena náhradní zastávka na silnici III/14110 v Záboří ( u kapličky ).

Štítky doprava, dopravní info, Jihočeský kraj, uzavírky, silnice, Záboří, Drunče, Hluboká, Protivín, Krč, Těšínov, Rakousko, Jindřichův Hradec, Vratěnín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

DOPRAVNÍ INFO: Opravy jihočeských silnic si vyžádají další uzavírky  |  Dopravní info  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.