Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

DOPRAVNÍ INFO: Omezení čeká na řidiče hlavně na Českobudějovicku a Jindřichohradecku

Hned s několika uzavírkami musí počítat řidiči v Jihočeském kraji. Nová omezení jsou hlavně na Českobudějovicku a Jindřichohradecku. Jde především o úplné uzavírky silnic třetí třídy.

Českobudějovicko

Kvůli opravě silnice třetí třídy číslo 14539 bude do 16. prosince probíhat úplná uzavírka silnice číslo III/14539 Žabovřesky, Jaronice. 

Po celou dobu úplné uzavírky bude lokalita, včetně všech dotčených pozemních komunikací objízdných tras, řádně označena dopravním značením.


Úplná uzavírka silnice III/14319a probíhá také v Jankově, a to od 3. prosince do 10. prosince. Důvodem omezení je oprava silnice.

Stejně jako v Žbovřeskách bude i tady lokalita, včetně všech dotčených pozemních komunikací objízdných tras, řádně označena dopravním značením.


Jindřichohradecko

S prodlouženou uzavírkou silnice III/1536 v prostoru mostu ev.č. 1536-1 musí řidiči počítat na hranici katastrálního území Holičky u Staré Hlíny.

Nový termín dokončení prací je nyní naplánován na 17. prosince.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky dopravní info, uzavírky, řidič, jižní Čechy, okres České Budějovice, silnice, okres Jindřichův Hradec, Jihočeský kraj, Jankov, Žabovřesky, Jaronice, Stará Hlína

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

DOPRAVNÍ INFO: Omezení čeká na řidiče hlavně na Českobudějovicku a Jindřichohradecku  |  Dopravní info  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.