Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Budějcká Drbna spojila síly s Jihočeským fotbalem

Budějcká Drbna a Jihočeský fotbal se konečně stali sourozenci! Nejsledovanější sportovní portál v regionu navlékl dres společnosti TRIMA CB a během zimní přestávky všech fotbalových soutěží zaznamenal výraznou změnu designu. Oba weby se navíc obsahově propojí.

Komunitní web o jihočeské kopané spustil Michal Průcha v lednu 2005 po půlročních přípravách. Za více než jedenáct let pro něj vybudoval silnou základnu a velké jméno. „Cítili jsme, že dál už web kapacitně bez silného zázemí nikam neposuneme. Jen bychom přešlapovali na místě. Z toho důvodu jsme oslovili naše dobré známé z firmy TRIMA CB, zda by nechtěli spojit síly. Sami provozují několik portálů, mají s tím bohaté zkušenosti a navíc, což bylo to nejdůležitější, mají fotbal rádi,“ vysvětluje Michal Průcha. 

Společnost TRIMA CB je v provozování zpravodajských portálů zavedenou značkou. „O spojení s Jihočeským fotbalem jsme uvažovali několik let. Nyní uzrála doba na to, abychom jej dali pod svá křídla. Ve spojení vidíme mnoho budoucích synergií. Začali jsme tím, že jsme osvěžili vizuální podobu Jihočeského fotbalu a dali mu nový design. Dále budeme pokračovat ve slaďování vzájemné redakční pomoci a rozšíříme možnosti inzerce. Musíme vyseknout poklonu Michalu Průchovi, který za jedenáct let vybudoval unikátní komunitní web. Věříme, že mu dáme nový náboj při zachování důrazu na obsahovou stránku webu, která jej odlišuje od konkurence,“ uvedl za TRIMA CB Libor Matoušek starší.

Vzájemná spolupráce přinese na stránkách Budějcké Drbny zajímavý obsah z jihočeského fotbalového prostředí. Jihočeský fotbal zase získá ještě větší pole působností v krajském sportovním rybníčku. 

Autoři

Štítky fotbal, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcká Drbna spojila síly s Jihočeským fotbalem  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.