Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Krasavice interkontinentální nebo Flow Party. Do Metropolu nebo do K2. Nabídka v týdnu je opět velmi pestrá

Kulturní nabídka v tomto týdnu přeje nejen těm, kdo chtějí poslouchat, ale i těm, kdo si chtějí skutečně zatančit. A i těm, kteří se chtějí pobavit v divadle. A nechybí ani tradiční kvízová zábava.

Úterý 7. března

České Budějovice           

Krasavice Interkontinentální – Arte et Marte – Metropol – Divadelní sál – 19:00
Na počátku bylo velké přátelství. A snaha vyvrátit tezi, že ženské komické duo nemůže existovat. Anna Polívková a Martha Issová: dvě herečky z odlišných divadelních prostředí a blízké kamarádky už od dětství. Na jevišti se setkaly při několika společných improvizacích, které je inspirovaly ke spolupráci nad pevnější divadelní formou a tak vzniká autorské představení Krasavice Interkontinentální.

Chytrý kvíz v Adore's Cafe – Adore’s Cafe – 19:30
Tužka, papír, žádný mobil a neveřejné týmové odpovědi. Pojď se bavit a vyzkoušet si, na kolik otázek umíte vymyslet odpověď. Vyrazíte s přáteli na pivo, strávíte spolu fajn večer a můžete u toho vyhrát jednu ze skvělých cen! Odměna čeká vítěze, nejlépe tipující tým i další hráče. Hraje se o lahvinku Jacka Danielse a další ceny!

Světelné proměny – Velbloud Music Bar – 20:00
Živá tvorba, 3 DJs, občerstvení a ojedinělá světelná vizualizace.

Flow Party – K2 – 21:00
Do K2 míří další z originálních party. Tohle jste ještě nezažili! Do klubu budou přivezeny obrovské role papíru, které do vás nafoukají obří ventilátory! Role toaleťáku mají až několik kilometrů! Tyto party se pořádají ve větších klubech po celém světě a teď to zažijí i Českýé Budějovice! Celý večer vás bude hudebně bavit DJ Rudeboy.

Středa 8. března

České Budějovice

Anežka a Velbloud – Velboud Music Bar – 18:00
Další Anežkářská akce opět přichází. Program: 18:00 Picí promítání – RRRrrr, 20:00 DJ, 22:00 Donosu,  23:00 DJ.

Dj Žorž – Uncensored – Café Hostel – 18:00
Muzika, kterou jinde neuslyšíte. Neodpálí vám hlavu, přesto je dostatečně jiskřivá na to, abyste s ní proseděli celý večer. Hudbu vybírá a hraje Žorž.

Frankenstein – Malé divadlo – 18:30
Horor pro děti i dospělé o šíleném vědci Viktoru Frankensteinovi, který chtěl stvořit umělého člověka. Inscenace s živým klavírním doprovodem, živým operním zpěvem, živou baletkou a loutkou v nadživotní velikosti. Inscenace vzniká za spolupráce Malého divadla, opery, baletu a orchestru Jihočeského divadla.

Vratislav Blažek a Zdeněk Podskalský: Světáci – Metropol – Divadelní sál – 19:00
Parta tří fasádníků od Velhartic pracuje v Praze, v tom zářivém, velikém hlavním městě plném lákadel, zábavy a bujarého nočního života. Rozhodnou se vzdělat v oblasti společenského chování a doufají, že si v „lepším podniku“ zaslouží jako opravdoví světáci společnost dam na úrovni. Notoricky známá filmová hudební komedie trůní na špičce žebříčku nejoblíbenějších českých filmů již od roku 1969.

Chytrý Kvíz Lucky Burger 88 – Lucky Burger 88 – 19:00
Přijďte se bavit! Vyrazíte s přáteli třeba na dobré pivo a burger, strávíte spolu zábavný večer, a přitom si zkusíte v pěti patnáctiminutových blocích písemně odpovědět jako tým na soubor otázek, které bude zadávat moderátor.

Úča musí pryč – Jihočeské divadlo – 19:00
„My, rodiče žáků 5.B, již nemáme důvěru ve Vaše pedagogické schopnosti!“ Takhle začíná boj rodičů s třídní učitelkou. Jenže na čí straně je pravda? Je učitelka opravdu neschopná a brání talentovaným dětem v postupu na víceletá gymnázia, nebo rodiče, kteří sami nevědí, co se sebou, přestávají zvládat své děti?

Čtvrtek 9. března

České Budějovice

Dalskabáty, hříšná ves – Malé divadlo – 17:00
Ještě se dnes někdo bojí čertů? Ve vesnici Dalskabáty již vůbec nikdo! Proto je tam nutné rozpoutat peklo! Úprava oblíbené pohádkové komedie o hříšném světě na půdorysu tradiční dell´artovské hry s maskami.

Shakespeare v Hollywoodu – Jihočeské divadlo – 19:00
Shakespearův Sen noci svatojánské jako hollywoodský trhák? Slavný režisér Max Reinhardt tvrdí, že ano, je to ale Evropan a o americkém byznysu neví nic. Bratři Warnerovi si rvou vlasy. Kvůli lásce jednoho z nich k filmové hvězdičce toužící po umění, může firma Warner’s Brothers přijít na buben.

Chytrý kvíz Měsíc ve dne – Měsíc ve dne – 19:00
Přijďte se bavit! Vyrazíte s přáteli třeba na dobré pivo, strávíte spolu zábavný večer, a přitom si zkusíte v pěti patnáctiminutových blocích písemně odpovědět jako tým na soubor otázek, které bude zadávat moderátor. Odměna čeká vítěze a nejlépe tipující tým. Přitom stačí pouze selský rozum, důvtip a dobrý odhad.

Autoři | Foto www.lafabrika.cz

Štítky Dům kultury Metropol, divadlo, České Budějovice, pivo, William Shakespeare, Jihočeské divadlo, Anna Polívková, Martha Issová, Max Reinhardt, Jack Daniels, Zdeněk Podskalský, Vratislav Blažek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Krasavice interkontinentální nebo Flow Party. Do Metropolu nebo do K2. Nabídka v týdnu je opět velmi pestrá  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.