Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Nabušené premiéry! Čeká nás strhující Muž na laně, dobrodružný Pan a drsní Nemilosrdní

Bude vám běhat mráz po zádech, možná zapomenete na chvíli dýchat... Do Cinestaru ve čtvrtek přijde nový film Roberta Zemeckise s názvem Muž na laně, který slibuje nemalý zážitek. Dále se můžete těšit na dobrodružného Pana a drsnou krimi Nemilosrdní.

Muž na laně

Robert Zemeckis dlouhé roky platí za jednoho z největších režisérů. Ostatně natočil Forresta Gumpa a Návrat do budoucnosti, k tomu není co víc dodávat... Ačkoliv pilně pracoval i v posledních letech, věnoval se hlavně animovaným filmům, není proto divu, že fanoušci volali po skutečné pecce, která by se přiblížila jeho dávným klenotům. Muž na laně vysoká očekávání možná splní. Vizuální lahůdka o muži, který se prošel mezi věžemi Světového obchodního centra, vstupuje do kin ve 2D a 3D. Mládeži přístupné.

Pan

Vizuálně nabušený bude i snímek Pan, pod kterým je podepsaný režisér Joe Wright. Jak už název napovídá, v novém filmu ožívá legendární postava Petera Pana, tudíž je jasné, že na diváky čeká pořádná dávka dobrodružství. I v tomto případě je film jak ve 2D, tak 3D. Mládeži přístupné.

Nemilosrdní

Jean Reno možná v posledních letech nebyl tolik vidět, jak jsme byli zvyklí v minulosti, ale i tak je to stále velký frajer. Jeho nový film Nemilosrdní vypráví o nekompromisním policistovi, který se nebojí i těch nejtvrdších vyšetřovacích postupů. Francouzi v posledních letech opět točí pořádně drsné detektivky, proto je třeba se na Nemilosrdní těšit! Film nevhodný do 12 let.

Foto: TriStar Pictures

Štítky Muž na laně, film, Robert Zemeckis, Cinestar, Forrest Gump, Návrat do budoucnosti, Joe Wright, premiéra, Petr Pan, Jean Reno, Pan, TriStar Pictures

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nabušené premiéry! Čeká nás strhující Muž na laně, dobrodružný Pan a drsní Nemilosrdní  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.