Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SOUTĚŽ: Hřiště BezBot nabízí zábavu pro celou rodinu

Hledáte místo, kde se mohou vaše děti pobavit, zatímco vy si v klidu odpočinete a zrelaxujete? Že takové není? Ale je! Hřiště BezBot totiž nabízí zábavu úplně pro každého. A to od batolat po babičku nebo dědečka. Součástí hřiště BezBot je také kavárna a zázemí pro dospělé, takže zatímco děti budou řádit v herně, můžete si v klidu povídat u kávy, surfovat na internetu nebo číst noviny. Když budete mít chuť, můžete si zařádit s dětmi, neboť všechny atrakce umožňují přístup dospělým.

Hřiště BezBot v Českých Budějovicích na sídlišti Máj je bezpečné, účelově postavené vnitřní hřiště pro rodiny s dětmi. Čtyřpodlažní herní konstrukce je určena dětem od tří let, ale hrát si v ní mohou i dospělí. Prolézačky a skluzavky ve tvaru hadů a tunelů, akční věže, provazový most, míčový bazén, malá horolezecká stěna, šplhací tyč nebo maxi lego. To jsou jen některé z atrakcí, které zde naleznete. Pro nejmenší děti je v prostoru kavárny k dispozici velký dětský koutek s řadou oblíbených a didaktických hraček - skluzavka, lego, míčky, sedací vaky, auta, houpačky, skládačky, nástěnné hrací prvky a podobně.

Má vaše dítě narozeniny a chce si pozvat spoustu kamarádů? Co pro něj uspořádat oslavu v hřišti BezBot? Vše za vás připravíme a zařídíme, vy nemusíte udělat vůbec nic. Pouze si vyberete vhodný termín a vše ostatní necháte na nás. Děti si v hřišti zařádí, vy pohovoříte u naší výborné kávy s pozvanými rodiči a nečekají vás žádné starosti a ani úklid.

O letošních prázdninách nabízíme, stejně jako každý rok, příměstský tábor. Pokud nemáte hlídání pro své ratolesti, je příměstský tábor v hřišti BezBot tou správnou volbou. Denní program zahrnuje hry, sport, výlety po okolí a výtvarné aktivity. Samozřejmostí je pitný režim, oběd a dvě svačiny, Nabízíme celkem sedm termínů, takže si vybere opravdu každý.

Přihlášku a více informací najdete na www.bezbot.cz.

Soutěž o volné vstupenky do hřiště BezBot!

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát volné vstupenky do hřiště BezBot. Vítěz získá vstupenky pro čtyřčlennou rodinu, druhý vylosovaný vstupenky pro jednoho dospělého a jedno dítě a třetí vylosovaný vyhraje vstupenku pro své dítě. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do středy 27. 4. následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

SOUTĚŽ SKONČILA

Tábor se bude jmenovat Cesta kolem světa

První cenu vyhrála čtenářka Tereza Pitnerová, druhou cenu vyhrála Marie Vojtěchová a třetí cenu Anna Vachová. Blahopřejeme!

Štítky soutěž, rodina, vstupenka, Lego, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Hřiště BezBot nabízí zábavu pro celou rodinu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.