Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Diskoples v Gerbeře nabídne taneční hity i rock

Už pátý ročník oblíbeného Diskoplesu se uskuteční v sobotu 14. ledna od 19:30 v Kulturním domě Gerbera v Českých Budějovicích. Na své si přijdou nejen fanoušci taneční muziky, ale i rockové. Hrát bude DJ Petr Klein a jeho hosté, Roman Anděl a živě vystoupí ABBA World revival. Těm a taneční hudbě v jejich podání bude patřit hlavní scéna. O rockovou zábavu se na druhé scéně postarají Denyho parťáci.

„Na hlavním sále pojedeme zásadně největší taneční hity od sedmdesátých let až po žhavou současnost. Druhá scéna nabídne originální lidovou zábavu spojenou s rockovou diskotékou. Návštěvníci si budou moci naplno užít disko nebo rock,“ láká na diskoples jeho hlavní pořadatel a zároveň DJ Petr Klein, který je za mixážním pultem už od roku 1990.

A i pátý ročník akce nabídne návštěvníkům velmi široký sortiment alkoholických a nealkoholických nápojů, občerstvení ve formě teplých i studených pokrmů.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji v restauraci KD Gerbera a v Music Center na náměstí Přemysla Otakara II. Rezervace jsou možné i na telefonu 728 566 222. Vstupné k sezení činí 200 korun, ke stání 150 korun. Více informací najdete na facebookové události.

Soutěž o vstupenky na Diskoples skončila. Výherci: Vladimír Nývlt, Jana Růžičková, Michaela Valentová, Lenka Husova, Petra Jurásková, Monika Forgáčová, Klára Kožešníková, Ivana Brabcová, Roman Chyňava, Markéta Olžbutová

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může deset čtenářů vyhrát dvě vstupenky na Diskoples. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do čtvrteční 20. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Autoři | Foto FB Diskoples

Štítky soutěž, vstupenka, ABBA, České Budějovice, rock, kulturní dům, MUSIC CENTER v.o.s., zábava, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Diskoples v Gerbeře nabídne taneční hity i rock  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.