Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Penzion Restaurant U Vlka připravil na svátek zamilovaných valentýnské menu

PR článek

Svátek zamilovaných se nezadržitelně blíží a ke společně strávenému dni patří i dobrá romantická večeře. Valentýnské menu si připravil také Penzion Restaurant U Vlka. Jako hlavní chod je nachystán New York strip steak z nízkého roštěnce.

Valentýnské menu si můžete rezervovat v termínu od 14. do 17. února. Stačí zavolat jen 24 hodin předem a zamluvit si svůj stůl. Penzion Restaurant U Vlka už vše ostatní, včetně romantické atmosféry, připraví za vás.

Jako předkrm bude připraven salát caprese, následovat bude New York strip steak z nízkého roštěnce s grilovanou ratatouille zeleninou a staročeskými brambory. Sladkou tečkou bude vanilková panna cotta s malinovou omáčkou. Chybět nebude sklenka vína. Cena menu pro dva je 799 korun.

V krásném, útulném a především přátelském prostředí najdete vše, co potřebujete pro skvěle strávený svátek zamilovaných se svým partnerem nebo partnerkou. Správnou atmosféru tomu jistě dodá i zvuk praskajícího krbu. Nalákali jsme vás? Proto volejte už teď na telefonní číslo 387 312 912, aby Penzion Restaurant U Vlka v budějcké ulici J. Š. Baara 9 mohl splnit všechna vaše přání. 

Soutěž o valentýnské menu

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát valentýnské menu. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do nedělní 20. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

SOUTĚŽ SKONČILA

Hlavním chodem na valentýnském menu je New York strip steak z nízkého roštěnce s grilovanou ratatouille zeleninou a staročeskými brambory.

Valentýnské menu vyhrála Jitka Šilhavá. Blahopřejeme!

Štítky penzion, soutěž, New York, steak, Nízký roštěnec, svátek, hlavní chod, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Penzion Restaurant U Vlka připravil na svátek zamilovaných valentýnské menu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.