Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Užijte si valentýnské menu v restauraci Honner

PR článek

Jak praví staré přísloví – láska prochází žaludkem. A kdy jindy to platí více než v den všech zamilovaných. Mezi tradičními dárky, jakými jsou květiny, bonboniéry nebo wellness pobyty, si své pevné místo našla i valentýnská menu. Čtrnáctého února tak můžete své chuťové pohárky potěšit v mnoha kavárnách, restauracích či bistrech. Přinášíme inspiraci na jedno ze skvělých míst. O restauraci Honner jsem si povídala s majitelem Miroslavem Vítkem.

Jak byste popsal koncept restaurace?
Honner je něco mezi tradiční restaurací a pulzujícím bistrem. Svou atmosférou, příjemným prostředím založeném na jednoduchém vkusném interiéru a rozmanitým jídelním lístkem, se naše restaurace stala vyhledávaným místem. Současná podoba dostála za posledních deset let výrazných změn, a to nejen co se týče zevnějšku, tedy budovy a interiéru, ale převážně skladbou hostů, kteří restauraci navštěvují. Myslím, že je to převážně z důvodu kvalitní kuchyně. Naše menu je založeno na čerstvých surovinách a zdravé cenové politice. V polední nabídce nechybí čerstvá ryba, bezlepkové menu a lehká jídla, která oceňují zejména dámy. Večer si hosté rádi dávají tatarský biftek, italská risotta nebo burgery.

Jakou má restaurace kapacitu?
V restauraci máme šedesát míst a dalších dvacet nabízí nově vybudovaný salonek, který nám zejména v zimním období velice pomáhá, protože vaříme i pro profesionální sportovce – hráče volejbalového týmu Jihostroje nebo fotbalisty Dynama České Budějovice. V letních měsících je velice vytížená zahrádka s dalšími čtyřiceti místy. Honner je tak svou kapacitou ideálním místem pro rodinné oslavy, svatby nebo firemní akce.

Všimla jsem si, že pro hosty často připravujete různé tematické akce. 
Abyste si dlouhodobě udrželi klientelu, musíte hostům nabídnout i netradiční zážitky. Mezi naše nejpovedenější akce bych zařadil Svatomartinskou husu, Asijské dny se sushi a Valentýnské dny. Vrchol naší tematické gastronomie plánujeme začátkem dubna, kdy do naší restaurace přijali pozvání přední kuchaři ve svém oboru, aby pro hosty připravili pětichodové degustační menu.

Na co se mohou těšit hosté v rámci Valentýnských dnů 14.-16. února?
Jako předkrm si šéfkuchař připravil tartar z avokáda s tygřími krevetami, druhým chodem je dýňový krém s kokosovým mlékem. Hlavní jídlo si můžete vybrat z dvou variant – filetu z candáta nebo steaku z pravé hovězí svíčkové. Sladkou tečkou na závěr je čokoládový dortík s višňovou omáčkou a vanilkovou zmrzlinou. K menu doporučujeme vína Frankovku Rosé, Pinot Grigio nebo Merlot. Detailní složení menu naleznete na našem webu a facebooku.

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát poukázku na valentýnské menu pro dvě osoby v hodnotě 990 korun. Stačí jen do neděle 11. února do 15:00 správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila!

Restaurace Honner se nachází na Lidické třídě naproti budově pivovaru Samson. Správně byla odpověď B. Poukázku na valentýnské menu pro dvě osoby v hodnotě 990 korun vyhrál Zdeněk Šváb. Gratulujeme!

Foto restauranhonner.cz

Štítky restaurant, Honner, Valentýn, soutěž, restaurace, Miroslav Vítek, SK Dynamo České Budějovice, BUDĚJOVICKÝ MĚŠŤANSKÝ PIVOVAR a.s., Jihostroj, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Užijte si valentýnské menu v restauraci Honner  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.