Počasí dnes9 °C, zítra9 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

SOUTĚŽ: Druhý Motor pomýšlí na návrat do čela soutěže. Musí ale bodovat proti Ústí

Co nejrychleji zapomenout na nepřesvědčivé výsledky a výkony z poslední doby potřebují hokejisté ČEZ Motor České Budějovice, kteří po sobotní prohře v Třebíči ztratili vedoucí pozici. Karlovy Vary je přeskočily o jeden bod, ale jelikož v tomto kole hrají na půdě nepříjemného Havířova, může Motor využít případné ztráty svého největšího soupeře. Utkání bude zahájeno v 17:30 a v soutěži mohou dva čtenáři získat dva lístky.

WSM liga (49. kolo):
ČEZ Motor České Budějovice - Ústí nad Labem, středa 14. února, 17:30

Díky soutěži s Budějckou Drbnou vyhrají dva čtenáři po dvou vstupenkách. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do úterý 21:00 následující otázku a pak už jen čekat na slosování. Výherci budou informováni e-mailem.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA, výherci byli kontaktováni e-mailem.

Štítky ČEZ Motor České Budějovice, hokej, soutěž, Ústí nad Labem, WSM liga, Madeta Motor České Budějovice, HC Slovan Ústí nad Labem, HC Energie Karlovy Vary, HC AZ Havířov 2010, SK Horácká Slavia Třebíč, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Druhý Motor pomýšlí na návrat do čela soutěže. Musí ale bodovat proti Ústí  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.