Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

SOUTĚŽ: Hudební i hokejové nadšence bude bavit Motorfest

Skvělá atmosféra, dobré pivo a muzika. Na Motorfestu, který se uskuteční 5. května v českobudějovické Budvar aréně, se budou bavit fanoušci různých hudebních žánrů a také příznivci hokejového klubu HC Motor. Budějcká Drbna na tuto událost dostane čtyři čtenáře zdarma.

Motorfest je multižánrový hudební festival, při kterém se každoročně u skvělé hudby baví nejen fanoušci oblíbeného hokejového klubu HC Motor. Letos se můžete těšit na Tři Sestry, Davida Kollera, Michala Hrůzu, Pavla Calltu a další. Kromě hudebního zážitku na vás čeká také autogramiáda hráčů týmu HC Motor. Koupí vstupenky podpoříte naše nejmladší hokejové naděje, ale pokud byste ji chtěli přeci jen zdarma, máme pro vás soutěž.

Soutěž o vstupenky na Motorfest (5. května od 15 hodin, Budvar aréna)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát po dvou vstupenkách na Motorfest. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do pondělí 30. dubna do 12. hodiny zodpovědět následující otázku, a pak už jen čekat na slosování.

Soutěž skončila! Lístky vyhrály Tereza Jandová a Kristýna Tůmová. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Autoři

Štítky Motorfest, David Koller, Tři sestry, Pub Animals, koncert, České Budějovice, soutěž, Budvar aréna, vstupenka, Michal Hrůza, hokej, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Hudební i hokejové nadšence bude bavit Motorfest  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.