Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

SOUTĚŽ: Hobby nabídne inspiraci, nápady, vybavení pro zahradu, dílnu, volný čas a i zábavu

Při letošní pětidenní výstavě Hobby, která je zaměřená hlavně na zahradnictví, chovatelství, stavitelství a s tím spojené další aktivity, se v Českých Budějovicích představí na ti stovky vystavovatelů. Hobby na budějckém výstavišti začíná ve středu 9. května a potrvá do neděle 13. května. A Budějcká Drbna dostane deset z vás na Hobby zadarmo.

Hobby, budějcká výstava nejen pro zahrádkáře, pěstitele, kutily a chovatele, letos přinese několik novinek.  
Jednou z nich je například dětská zóna s programem, kde se mohou návštěvníci těšit na řadu akcí, včetně soutěží. Mezi novinky lze zařadit i oblíbená soutěž o nejšikovnějšího a nejhezčího psa Voříšek roku, která se po letech na budějcké výstaviště a Hobby vrací.

ČTĚTE TAKÉ: Hobby na českobudějovickém výstavišti potrvá pět dní a nabídne zábavu pro celou rodinu

Od středy 9. května až do neděle 13. května už sedmadvacátý ročník Hobby na českobudějovickém výstavišti nabídne nejen inspiraci, nápady, vybavení pro zahradu, dílnu a volný čas, ale také bohatý doprovodný program i zábavu.

Brány Hobby se po celých pět dní budou otevírat vždy v devět hodin ráno a zavírat se budou úderem osmnácté hodiny. Kromě neděle, kdy výstava končí v sedmnáct hodin. 

Soutěž o vstupenky na Hobby (9. - 13. května)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může pět čtenářů vyhrát po dvou vstupenkách na výstavu Hobby, která se uskuteční na českobudějovickém výstavišti od středy 9. do neděle 13. května. K účasti stačí prostřednictvím formuláře do neděle 6. května do 16. hodiny zodpovědět následující otázku, a pak už jen čekat na slosování. 

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Soutěž skončila

Letos se uskuteční už sedmadvacátý ročník budějcké výstavy Hobby. Správně byla odpověď C.

Po dvou vstupenkách na Hobby vyhráli: Josef Vysata, Dagmar Krýdlová, Václav Kalista, Michaela Radostová a Pavla Vítovcová. Gratulujeme!

Štítky společnost, zábava, vástava, hobby, výstaviště, České Budějovice, soutěž, výstava, kongresové centrum, vstupenka, Drbna.cz, zahrada, volný čas, inspirace, dílna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Hobby nabídne inspiraci, nápady, vybavení pro zahradu, dílnu, volný čas a i zábavu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.