Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Víc, než jen pěkné květiny do vázy. Flower box teď můžeš mít díky Drbně zadarmo

PR článek

Znáte květinové boxy? Tenhle ideální dárek pro oslavu narozenin, důležitého milníku v životě nebo třeba jen pro potěšení svého protějšku najdete v nabídce květinového ateliéru Milion vůní v Pražské ulici v Budějcích. Díky Drbně teď můžete získat květinový box (flower box) zadarmo v soutěži. Pro jeho získání stačí pouze originální odpověď na otázku na konci článku.

„Floristé vědí o péči a aranžování květin vše, dělají víc, než jen pěkné květiny do vázy,“ říká Štěpánka Bendová, majitelka Milion vůní, květinového ateliéru v Českých Budějovicích. Květinové boxy, ekvádorské růže a ledabylý luční styl vázání květin jsou v současné době nejoblíbenější.

Už samotný výběr krabice má na celkový dojem velký vliv. Krabice pro květiny jsou z pevného kartonového základu, ale dle vkusu či umístění do interiéru mohou být různých tvarů, barev i materiálů.

Aby mohla krabička sloužit květinám, musí mít dno vyplněné aranžovací hmotou, která funguje jako houba a zadržuje v sobě vodu, již květiny potřebují.

Květinový box nejsou jen růže v krabičce. Květiny v krabici jsou potěchou nejen pro oko a čich, nýbrž i pro mlsný jazýček - když do květinové krabice necháte přibalit i lahodné makronky.

Krabičku je třeba objednávat jeden až dva dny předem. Pokud na dodání spěcháte, krabičku lze dodat po telefonické domluvě a dopravit na adresu v přesně určený čas. Květiny v krabici jsou vděčným a krásným dárkem, který potěší při každé příležitosti.


Soutěž o tři poukazy na nákup květin či květinových boxů

Tři čtenáři v soutěži Budějovické Drbny mohou vyhrát dárkové poukazy z ateliéru Milion vůní. K účasti stačí napsat vzkaz, citát, vyznání, přání či důvod, proč by obdarovaná osoba měla dostat od vás poukaz na květiny či květinový box. Tři nejoriginálnější důvody odměníme na konci ledna poukazy v hodnotách 1500 korun, 1000 korun a 700 korun.

Štítky České Budějovice, Milion vůní, květinový box, box, květiny, soutěž

SOUTĚŽ: Víc, než jen pěkné květiny do vázy. Flower box teď můžeš mít díky Drbně zadarmo  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.