Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

SOUTĚŽ: Metropol uvede bláznivou komedii Klíče na neděli

Populární herecké osobnosti jako Ivanu Andrdlovou, Vlastu Žehrovou nebo Mahulenu Bočanovou budete moci zhlédnout v bláznivé divadelní komedii pražské Divadelní společnosti Háta "Klíče na neděli".

Řetězec trapasů začne výměna partnerů a klíčů od bytů na jednom večírku. Zpočátku vítanou změnu vystřídá kolotoč peripetií s nepříjemnou tchýní, bohatou tetičkou ze Švýcarska či manželkou vlivného funkcionáře. Jak se protagonisté výměny popasují s nastalou situací, uvidíte v pondělí 30. září v divadelním sále Metropolu od 19 hodin.

Dále v alternacích hrají Veronika Jeníková, Viktor Limr, Olga Želenská, Libor Hruška či Antonín Procházka, režie Ant. Procházka.

Vstupenky na představení zakoupíte v předprodeji Metropolu či on-line

Soutěž o vstupenky na představení Klíče na neděli (30. září, DK Metropol, 19 hodin)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenkyna představení. Stačí jen do čtvrtka 26. září správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Vstupenky vyhrává Dagmar Kopřivová a Klára Černá! Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Autoři

Štítky Metropol, divadlo, soutěž, kultura, vstupenka, představení, komedie, Mahulena Bočanová, Vlasta Žehrová, Dům kultury Metropol, Antonín Procházka, Veronika Jeníková, Viktor Limr, Olga Želenská, Libor Hruška

SOUTĚŽ: Metropol uvede bláznivou komedii Klíče na neděli  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.