Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Přijďte na servis lyží včas

PR článek

Když je venku teplo, mají prázdniny. Jakmile ale rtuť teploměru začne klesat níž, neví, kam dřív skočit. Servismani ze Ski servis Fischer jsou specialisté na broušení a voskování lyží a právě v těchto dnech jim naplno začíná sezona. Servis v Mladém se začíná plnit lyžemi, snowboardy i dalším vybavením.

Profesionální servisní tým je připraven postarat se o vaši lyžařskou výbavu. Jejich specializací je servis a broušení sjezdových lyží, snowboardů i běžek. Bez problémů umí opravit poškozenou skluznici i hrany. Provádí montáž a seřízení vázání na elektronické stolici s příslušným potvrzením.

Od sezóny 2019/20 pracují zaměstnanci Ski servisu na jednom z nejmodernějších strojů v České Republice. Nový Wintersteiger Discovery 2 je ještě výkonnější a modernější než jeho předchůdce.

 „Perfektně nabroušené hrany a voskem naimpregnovaná skluznice se strukturou jsou zárukou skvělého požitku z jízdy. Ostré hrany a upravené skluznice lyží přesně reagují na změny směru, pevně drží a vedou v oblouku, skvěle jedou a dávají pocit dobré stability. Servis lyží doporučuji dělat pravidelně podle sněhových podmínek,“ říká vedoucí servisu Jirka Vojta.

Samotný servis je zároveň i půjčovna lyží a běžek značky Fischer. Pokud tedy trpíte nedostatkem času, a na sjezdovku či do bílé stopy se dostanete jen zřídka, nebo si prostě jen chcete vyzkoušet něco nového, jste na správném místě.

Značky jako Fischer, One Way, Komperdell, Halti nebo Löffler, které servis v Mladém nabízí, si samozřejmě můžete i koupit. Seženete tam sjezdové lyže i běžky, boty, oblečení… prostě všechno, na co si před cestou na hory vzpomenete. Kromě prodeje a půjčovny je výsadou Ski servisu Fischer kvalitní servis lyžařského a snowboardového vybavení.

„Přijďte k nám na servis, Denisa, Jirka nebo Honza se vám budou naplno věnovat a špičkově připraví vaše lyže na zimu. Ski servis Fischer je místem, kam chodí začátečníci i pokročilí i profi lyžaři, jelikož na kvalitu klademe maximální důraz," dodává Jirka Vojta.

Soutěž o 5x malý servis zdarma

Budějcká Drbna ve spolupráci se Ski servis Fischer připravila pro své čtenáře soutěž o ceny. Hlavní výhrou je 5x poukaz na malý servis zdarma.

Stačí jen správně odpovědět na následující otázku a formulář odeslat. Soutěž poběží do pátku 29. listopadu, o den později proběhne losování a vyhlášení pěti vítězů. Jména šťastlivců najdete pod tímto článkem.

Soutěž skončila! Správně odpověděli Vendula Žáková, Irena Obořilová, Martina Vorlová, Petr Váša a Hana Tomášková. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky zima, servis, lyže, Sky servis, soutěž, běh na lyžích, Česko, ONE WAY v.o.s., Petr Váša

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Přijďte na servis lyží včas  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.