Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte dárkový poukaz na kvalitní a bezpečné moto oblečení od jihočeské firmy MBW

PR článek

Doba, kdy většina motorkářů má svého jednostopého miláčka už zazimovaného, je ideálním časem k zaměření se i na ostatní moto výbavu. Její základní a nedílnou součástí je vhodné bezpečné oblečení. Právě s jeho výběrem vám nejlépe poradí odborníci ve firmě MBW, která v prvním prosincovém měsíci nabídne i výrazné předvánoční slevy.

Motorek, potažmo motorkářů je rok od roku více a na stoupající zájem o toto odvětví pružně reagují nejen výrobci samotných motocyklů, ale i výrobci motorkářské výbavy a doplňků. Bezpečné moto oblečení je základ, a každý, kdo si nový motocykl pořídí, by se měl v dalším kroku zaměřit právě na něj.

Ne každý začínající i stávající jihočeský motorkář ale ví, že specialistu na toto odvětví má takříkajíc „za rohem“, a to v Hluboké nad Vltavou, kde sídlí firma MBW, která se již 11. rokem zabývá vývojem, výrobou a prodejem moto oblečení.

Faktem je, že zatím je v České republice legislativně nařízená pouze moto helma, ale je vcelku jasné, že jen ta vás při případné nehodě neochrání. Kdo to tedy s motorkou myslí alespoň trošku vážně, měl by si správné moto oblečení opatřit.

Moto oblečení musí být opatřené certifikovanými chrániči loktů, ramen i kolen a vyrobené z odolných oděruvzdorných materiálů, jako je kůže, speciální polyamidové a polyesterové tkaniny a kevlar. Dalším zásadním faktorem bezpečnosti na silnici je „být viděn“, proto jsou moto oděvy firmy MBW vybaveny také viditelnými fluorescenčními a reflexními prvky.

Vybrat správné a vhodné oblečení na motorku je opravdu věda, proto se svěřte do péče specialistů z firmy MBW. Zde vám s výběrem z jejich širokého sortimentu bund, kalhot, bot, přileb, rukavic a jiných doplňků rádi poradí.

A jak bylo řečeno, zavítáte-li do jejich značkové prodejny v Hluboké nad Vltavou v době mezi 2. až 7. prosincem, budou pro vás mít připraveny i příjemné předvánoční slevy od 15 do 60 procent na veškerý sortiment.

Soutěž o poukázku na nákup zboží od firmy MBW

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář Budějcké Drbny vyhrát poukázku v hodnotě tisíc korun. Stačí jen do neděle 8. prosince do 10 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Poukázku na nákup vyhrála Nikola Průchová! Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky oblečení, soutěž, Hluboká nad Vltavou, Drbna.cz, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte dárkový poukaz na kvalitní a bezpečné moto oblečení od jihočeské firmy MBW  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.