Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SOUTĚŽ: Na Plesu Budvaru se představí Hana Zagorová nebo Michal David

Ani letos nebude v plesové sezoně chybět jedna z nejoblíbenějších akcí roku. Ples Budvaru se letos koná už 8. února v Metropolu. Kromě tomboly se můžete těšit na vystoupení Hany Zagorové, ABBA World Revival nebo Michala Davida.

Právě teď je nejvyšší čas naleštit střevíčky a připravit obleky. Ples Budvaru se totiž letos koná už 8. února v DK Metropol. Začátek je naplánován na osmou hodinu večer. 

Hned na úvod zahraje znělku orchestr Metroklub. O hudební vystoupení se v průběhu večera postarají takové hvězdy jako Hana Zagorová nebo Michal David. Těšit se ale můžete i na Petra Rezka, ABBA World Revival, Boney M Party Group nebo CB City orchestr. 

Ještě na začátek ale proběhne předtančení sólistů Jihočeského divadla. Poté přijde slavnostní zahájení a přivítání hostů, kterého se ujme samotný ředitel Budějovického Budvaru Petr Dvořák. 

Od devíti hodin budou moct návštěvníci ochutnat v hale pivní speciály. Připravena je také tombola, která se bude losovat o půlnoci.  Celým večerem bude provázet David Hocke.

Soutěž o vstupenky na Ples Budvaru (DK Metropol, 8. února, 20:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na Ples Budvaru. Stačí jen do pondělí 3. února správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherce bude informován emailem.

Soutěž skončila! Vstupenky vyhrála Tereza Pánková a Dominika Pivková. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky Ples Budvaru, plesová sezona, Budějovický Budvar, soutěž, Hana Zagorová, Michal David, Dům kultury Metropol, ABBA, vstupenka, Petr Rezek, Petr Dvořák, Jihočeské divadlo, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Na Plesu Budvaru se představí Hana Zagorová nebo Michal David  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.