Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Od košťat… přes holínky… po krmné směsi! Soutěžte o poukázky do prodejny Zemědělských služeb Dynín

PR článek

Naleznete v ní vše, co potřebujete pro vaše hospodářství. Krmné směsi, zahradní nářadí, pracovní pomůcky, výživové doplňky a mnoho dalšího… Ptáte se kde? V prodejně krmných směsí a hospodářských potřeb Zemědělských služeb Dynín.

„Už dříve jsme tady měli prodejnu, která však byla pojatá krapet jinak. Rozhodli jsme se nabídku rozšířit, aby zákazníci koupili na jednom místě vše potřebné,“ uvádí generální ředitel společnosti Petr Pokorný. „Znamená to, že kromě krmných směsí, které jako podnik přímo vyrábíme, tady máme hnojiva, osiva, přípravky pro ochranu rostlin, rukavice, boty, pomůcky pro zedníky, železářství, drogistické zboží, výživové doplňky… Nabídka je široká a všechny zvu k návštěvě, ostatně nikde jinde v republice nenajdete možnost koupit si zboží pro vaše domácí mazlíčky pod padesátimetrovým obilným silem,“ dodává.

Zemědělské služby Dynín se mimo jiné věnují výrobě a prodeji krmných směsí pro hospodářská zvířata a ryby; nákupu, ošetření a následnému prodeji obilovin, luštěnin a olejnin; distribuci přípravků pro výživu a ochranu rostlin a poradenské činnosti v oblasti výživy zvířat. Tři obilná sila v areálu firmy mají skladovací kapacitu zhruba 60 tisíc tun.

Prodejna je součástí areálu Zemědělských služeb Dynín. Má samostatný vjezd, kdy můžete zajet až ke vstupním dveřím, takže například pytle s krmivy pohodlně naložíte. Otevřeno je od pondělí do pátku od sedmi do šestnácti hodin.

Pokud pojedete po dálnici, je třeba od Českých Budějovic sjet na Ševětín. Když jedete od Tábora, odbočte z dálnice na sjezdu „Třeboň“ a pak se dejte opět na Ševětín. Cestou z prodejny budete po pár kilometrech zpátky na hlavním tahu mezi Prahou a Českými Budějovicemi.

A jestliže rádi nakupujete z pohodlí domova, využít můžete e-shop Zemědělských služeb Dynín. Nakoupíte zde krmné směsi a výživové doplňky pro vaše domácí mazlíčky a hospodářská zvířata.

Zemědělské služby Dynín mají kromě Dynína provoz ještě v Trhových Svinech, v podniku ZENAP Trhové Sviny. I zde naleznete podnikovou prodejnu, která nabízí takřka totožný sortiment jako v Dyníně. Že jste nesehnali, co potřebujete? Pokud to bude možné, obsluha vám ráda zboží objedná u dodavatele.

Soutěž o poukázku v hodnotě 1 500, 1000 a 500 korun

Tři čtenáři, kteří do pondělí 28. září správně odpoví na následující otázku a budou mít štěstí při slosování, vyhrají poukázku do prodejny Zemědělských služeb Dynín. Společnost do soutěže věnovala poukázky v hodnotě 1500, 1000 a 500 korun.

Soutěž skončila! Výherci byli informování emailem.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Zemědělské služby Dynín, soutěž, Dynín, Petr Pokorný, České Budějovice, Ševětín, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od košťat… přes holínky… po krmné směsi! Soutěžte o poukázky do prodejny Zemědělských služeb Dynín  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.