Počasí dnes13 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

SOUTĚŽ: Do letňáku dorazí Marpo a TroubleGang

Už tento pátek dorazí do letního kina Háječek v Českých Budějovicích Marpo & TroubleGang. Po dlouhé pauze se všichni společně postaví před fanoušky a předvedou pravou show. V den koncertu navíc Marpo vydává nový singl s klipem, který je součástí nové desky. Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát dvě vstupenky na koncert.

V rámci koncertního týdne v letňáku vystoupí v pátek od 20 hodin rapper Marpo & Troublegang. Jedná se o jeden z prvních koncertů, na kterém po dlouhé pauze vystoupí. O tom, že se na své fanoušky těší, tedy není pochyb.

Nucené volno všichni využili k tvorbě. Marpo už na začátku července vydává nové album, které je mixem rapu-country a bluesu. Deska Backwoods Bred vznikala více než rok a její fragmenty se natáčely mimo jiné v americké Louisianě a Mississippi. „Je to směsice rapu, country a bluesu. Dali jsme si s Marcusem obrovskou práci, ladili každej detail, ale to vlastně řiká každej, jak nad tím seděl staletí. Budu rád, když to lidi posouděj sami,“ říká Marpo. Přímo v den koncertu navíc vyjde nový singl Sinner s klipem.

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát dvě vstupenky na páteční koncert. Stačí jen do čtvrteční 18. hodiny správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Vstupenky vyhrála Nikol Vachulková! Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto Tony Košař

Štítky letní kino, koncert, kultura, hudba, Marpo, TroubleGang, soutěž, vstupenka, Drbna.cz, České Budějovice, Háječek, Louisiana, Mississippi, singl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Do letňáku dorazí Marpo a TroubleGang  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.