Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Legendární Divadlo Járy Cimrmana vystoupí již tuto neděli v Metropolu

PR článek

Divadelní sál Metropolu po dlouhé době ožije v neděli 27. června od 19 hod. hrou České nebe, kterou odehrají herci Divadla Járy Cimrmana ve svém tradičním hereckém obsazení.

České nebe je pravděpodobně poslední hra z pera českého nesmrtelného génia. Odehrává se v období 1. světové války, kdy se svatý Václav rozhodl rozšířit stávající tříčlennou českou nebeskou komisi o další členy. Postupně mezi sebe přijmou K. H. Borovského, J. Husa a babičku Boženy Němcové. O dalších vedou věcné diskuze s laskavým charakteristickým humorem Divadla Járy Cimrman.

Díky uvolnění protiepidemických opatření Metropol navýšil počet vstupenek v předprodeji. Nenechte si ujít příležitost zhlédnout tuto hru populární autorské dvojice Svěrák – Smoljak. Vstupenky zakoupíte v předprodeji Metropolu (po, st, pá 13 - 17 hod.) nebo on-line na webových stránkách a budou v doprodeji také před začátkem představení.

Soutěž o vstupenky na představení

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na představení. Stačí jen do pátku 25. června správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. 

Soutěž byla ukončena. Výherce byl kontaktován emailem!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Ohodnoť článek

Štítky Metropol, kultura, soutěž, Divadlo Járy Cimrmana, Dům kultury Metropol, Jára Cimrman, vstupenka, divadlo, představení, Žižkovské divadlo Járy Cimrmana, Božena Němcová, svatý Václav, Karel Havlíček Borovský, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Legendární Divadlo Járy Cimrmana vystoupí již tuto neděli v Metropolu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.