Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Hurá zpátky do divadla. V Metropolu vystoupí populární herci

PR článek

Metropol zve v říjnu diváky do divadla na populární herecké osobnosti známé z televizních obrazovek. Na divadelní prkna zavítají např. Martin Zounar, Jan Čenský nebo Václav Vydra, Josef Carda či Martin Zahálka a také Karel Šíp.

Vše začne v úterý 12. října představením 8 Eur na hodinu. To je šité na míru pro komediální talent Martina Zounara. Představí se v roli paní na úklid, která cosi skrývá pod sukní a navíc se jí lepí smůla na paty.

Ve čtvrtek 14. října přijede do Metropolu populární bavič a moderátor Karel Šíp se svou talkshow Minipárty. Jako hosta si tentokrát pozval svého kamaráda Josefa Aloise Náhlovského. Těšit se můžete na večer plný humorných historek z pestrého života obou interpretů, určitě se budete dobře bavit.

A konečně v úterý 19. října se odehraje komedie v duchu nejlepších tradic anglického humoru s titulem Na poslední chvíli, ve které se povedený londýnský taxikář snaží zabránit sblížení svých dětí, protože každé má jinou maminku a maminky o sobě nevědí.

Vstupenky na uvedená představení zakoupíte v předprodeji Metropolu nebo on-line zde.

Soutěž o vstupenky na představení do Metropolu

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou čtenáři vyhrát vstupenky na tři zmiňovaná představení. Stačí jen do pondělí do 10 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Výherci byli informováni.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Ohodnoť článek

Štítky Metropol, kultura, soutěž, divadlo, Dům kultury Metropol, představení, Martin Zounar, Karel Šíp, vstupenka, Václav Vydra, Jan Čenský, Josef Carda, Martin Zahálka, Josef Alois Náhlovský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Hurá zpátky do divadla. V Metropolu vystoupí populární herci  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.