Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Metropol uvede francouzskou komedii Svatba bez obřadu

PR článek

Svatba bez obřadu je název parádní francouzské komedie, kterou uvede českobudějovický Metropol v úterý 14. června od 19 hodin v divadelním sále.

Boháč Antonio chce Patricii, ta ho však nechce, ale její otec chce Antoniovo peníze. Počáteční zápletka jako z dramatického scénáře… Do děje náhle vstupuje Simon, který má za úplatu Antonia přesvědčit, že ho Patricia nemiluje. Patríciin otec má však pro Simona jinou úlohu. Antoniovi nakonec dojde, že z lásky s Patrícií nic nebude, ale složitější bude o tom samém přesvědčit jejího tatínka. Přijďte se do divadelního sálu Metropolu podívat, zda bude slavit úspěch vzdorovitá Patrícia nebo její ziskuchtivý otec.

Komedie, která byla v roce 1963 zfilmována pod názvem Pouic Pouic s Louis de Funesem a Mireille Darcovou v hlavních rolích, je plná omylů a nevinných léček, lehkosti a nonšalantní elegance ve vtipných dialozích a bláznivých, originálně vypointovaných situací.

V alternacích se vám představí Betka Stanková, Hana Kusnjerová, Adéla Gondíková, Mahulena Bočanová, Ivana Andrlová, Olga „Háta“ Želenská, Filip Tomsa, Pavel Nečas, Roman Štolpa, Marcel Vašinka a další, režie: Jaroslav Slánský.

Vstupenky zakoupíte v předprodeji Metropolu (po, st, pá 13 – 17 hodin) nebo on-line zde.

Soutěž o vstupenky na představení Svatba bez obřadu (14. června, 19:00, DK Metropol)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na komedii Svatba bez obřadu. Stačí jen do 13. června do 10 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherce bude informován emailem.

Soutěž skončila! Výherci byli informováni. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Metropol, kultura, soutěž, komedie, Dům kultury Metropol, vstupenka, Louis de Funès, Mireille Darcová, Alžbeta Stanková, Hana Kusnjerová, Adéla Gondíková, Mahulena Bočanová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Metropol uvede francouzskou komedii Svatba bez obřadu  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.