Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Zajděte do letňáku na divadelní představení Dívčí válka

PR článek

Letní kino Háječek se v neděli promění na největší českobudějovický divadelní amfiteátr. Divadelní spolek J.K.Tyl České Budějovice uvede v neděli 14. srpna od 20 hodiny v letňáku diváky milované představení Dívčí válka. Tato hra vznikla dle původního scénáře F. R. Čecha a jedná se o mírně provokativní a lechtivý pohled na úsvit našich dějin z dob Starých pověstí českých. Přemysl, Vlasta a ostatní na válečné scéně nenechají rozhodně vaše bránice v klidu.

„Umístění sedadel v Háječku připomíná svým sklonem a tvarem starověké amfiteátry a díky své kapacitě nemá v nejbližším okolí Českobudějovicka obdoby. Diváci díky tomu mohou začít unikátní divadelní zážitek pod hvězdnou oblohou,“ říká Milan Pleva z týmu Letního kina Háječek.

Více informací najdete na Facebooku. Vstupenky a další podrobnosti zjistíte na webu.

Soutěž o vstupenky na představení Dívčí válka (14. srpna, 20:00, Letní kino Háječek České Budějovice)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na divadelní představení Dívčí válka. Stačí jen do 12. srpna do 10 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherce bude informován emailem.

Soutěž skončila. Výherci byli informováni.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Ohodnoť článek

Štítky letní kino, Letní kino Háječek, Hájček, Dívčí válka, divadlo, kultura, soutěž, vstupenka, divadelní představení, České Budějovice, amfiteátr, představení, Facebook, okres České Budějovice, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Zajděte do letňáku na divadelní představení Dívčí válka  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.