Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Módní ZOOT otevírá kamenný obchod v Českých Budějovicích. Soutěžte s námi

PR článek

Módní e-commerce platforma ZOOT otevírá 23. listopadu 2022 ZOOT store v Českých Budějovicích. Pro ZOOT je to další krok v propojení online a offline prodeje módy.

Módní e-commerce platforma ZOOT se na podzim 2022 vrhla do světa kamenných prodejen, kde ta největší už je otevřena v Praze na Václavském náměstí. A teď po Brnu přichází na řadu České Budějovice, kde 23. listopadu začne v 17:00 otevírací party.

„ZOOT store v Českých Budějovicích je dalším krokem v budování ZOOTu jako platformy, která kombinuje online a offline prodej módy. Koupit si oblečení prostě není stejné jako nabíječku na telefon. A tak si stále více uvědomujeme, že naše unikátní možnost pohodlně si vybrat online a za pár hodin si vše vyzkoušet na místě v ZOOT kabinkách, kde mi třeba i někdo řekne, že mi to sluší, je pro naše zákazníky zásadní,“ říká Milan Polák, CEO skupiny Digital People, která provozuje i značku ZOOT.

ZOOT store jako místo setkávání

Nová prodejna v Českých Budějovicích přináší další nový zážitek – zákazníci si budou moci prohlédnout vybrané atraktivní aktuální kolekce na živo. ZOOT v prodejnách chystá i speciální sekci, kde se bude nabídka měnit každý měsíc, a tak zde zákazníci najdou vždy něco nového nebo ve speciální akci. Dle ZOOTu by se také měla stát komunitním místem, kde se lidé budou pravidelně setkávat na módních akcích.

Mnohem lepší služby pro zákazníky z Českých Budějovic

„Důležité pro nás je v prodejnách stabilně ukazovat naši privátní značku ZOOT.lab, kterou sami navrhujeme a věnujeme jí velkou péči. Nedávno jsme ji prezentovali formou přehlídky na akci Prague Fashion Week a viděli jsme, že zájem sáhnout si na ni, byl opravdu veliký,“ vysvětluje Polák.

ZOOT má už teď ve městě 3500 stálých zákazníků, kteří nakupují online. Většina využívá dopravu domů, ale někteří si při vyzvednutí zkouší oblečení v jedné ze ZOOT kabinek, které v Českých Budějovicích jsou.

Soutěž o 3 poukazy na ZOOT v hodnotě 1000 korun

Soutěžte se ZOOTem o vouchery. Odpovězte správně na otázku níže a tři z vás se mohou těšit na poukaz v hodnotě 1000,- korun. Správné odpovědi zasílejte nejpozději do 23. listopadu 2022 do 16:00.

Soutěž skončila! Výherci byli informováni. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže. 

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Zoot, obchod, móda, České Budějovice, soutěž, Praha, Milan Polák, Brno, Václavské náměstí, Digital People, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Módní ZOOT otevírá kamenný obchod v Českých Budějovicích. Soutěžte s námi  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.