Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenku na show úžasné BibiBum

PR článek

Děti ji milují! Ostatně na YouTube mají její veselá videa více než 100 milionů zhlédnutí. To je bezesporu ohromný úspěch. BibiBum je zkrátka fenomén. Víte, že tato roztomilá zpěvačka pochází z Českých Budějovic? A že zde bude mít za několik dní show v rámci republikového turné? Více se dozvíte v rozhovoru, na jehož konci naleznete i soutěž o vstupenky.

Tvé vystoupení na domácí českobudějovické půdě se uskuteční v pondělí 20. března (od 17 hodin). Místem dění bude Restaurace Gerbera – Budvar Arena. Těšíš se?
No jéje… a jak! Jsem hrdá patriotka, takže pro mě vystoupení v Českých Budějovicích má velký význam. Nemůžu dospat, jak se na všechny ty usměvavé dětičky, které se mnou budou zpívat a tančit, těším. Turné Cirkus je pro mě další z milníků, mám proto radost, že se jeden z koncertů uskuteční právě tady.

O turné je velký zájem, Praha byla vyprodaná, stejně tak hlásí vyprodáno Brno, které tě čeká v závěru. Jaký z toho máš pocit?
Úžasný. Jsem moc šťastná. Je to mé první turné, takže jsem nevěděla, jak velký zájem bude. A pak vidíš, že je vyprodáno… Krása! Slibuji za to dětičkám, že si koncert užijí naplno. Věnuji jim veškerou svou energii, aby měly zážitek, na který budou dlouho vzpomínat.

Proč má turné název Cirkus?
Koncert je plný písniček o zvířátkách. Zahrajeme si na tučňáky, oslavíme medvědí narozeniny a zazpíváme si také o dinosaurech. Kdo zná má vystoupení, ví, že jsou hodně hopsací. (úsměv) A hopsat a zpívat budeme i tady. Mimochodem mám pro Jihočechy přichystané jedno překvapení. Přijdou mi pomoct dětičky ze skupiny Mažoretky Princezny. Zatancují si se mnou stejně jako v klipu ke skladbě Cirkus, což je úvodní písnička k celému turné.

Nedávno tvůj kanál na YouTube překročil hranici 100 milionů zhlédnutí. To je bezesporu úctyhodné číslo. Co pro tebe znamená?
Co k tomu říct… jsem vděčná! Znamená to pro mě opravdu moc. Mám od dětí i rodičů tak krásnou zpětnou vazbu. Když mi někteří rodiče říkají, že se mnou tráví s dětmi každý den… to jsou nepopsatelné pocity. O to víc, když pak přicházejí na má vystoupení a svou radost mi předávají osobně. Je ohromné, jak se má životní cesta vyvíjí. O videa je zájem, ale stejně tak o koncerty, jen za loňské léto jsem jich měla přes 40. No a teď mé první turné. (úsměv)

Sama máš malé děti. Dá se to všechno skloubit?
Jsem maminka dvou dráčků, mám doma prvňáčka a jednoleťáka. Skloubit se to dá, a to díky mé skvělé rodině, která mi pomáhá.

Když tě tak poslouchám, být BibiBum musí být moc fajn!
To si piš. (úsměv) Ohromně mě to všechno nabíjí. Když vidím, že jsou děti na koncertě veselé, a stejně tak jejich rodiče, když vidím, jakou radost mohu rozdávat, jsem šťastná. Řekni sám, co víc si přát?

Naprosto tomu rozumím. Ještě mi na závěr pověz, budou se s tebou děti po vystoupení moci vyfotit?
To je jistota! Vždycky se s dětmi po koncertě moc ráda vyfotím nebo se jim podepíšu na podpisové kartičky.

Vstupenku můžete získat i prostřednictvím následující soutěže! Stačí správně odpovědět na otázku a mít štěstí při slosování. Celkem bude 5 výherců.

Soutěž skončila! Výherci byli informováni! Gratulujeme!

V jakém městě turné Cirkus končí?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Bibibum, koncert, turné, Cirkus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenku na show úžasné BibiBum  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.