Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Highjump slibuje extrémní skoky i hudební show raperů a DJs

PR článek

Už o víkendu 4. a 5. srpna se v lomu v Hřiměždicích uskuteční další pokračování akce Highjump. V zatopeném lomu proběhnou závody v extrémním skákání do vody, při kterém budou na programu skoky do vody až z 25 metrů. Svou účast potvrdila evropská špička extrémních skokanů. Diváci se mohou těšit na závodnice a závodníky z Francie, Belgie, Německa, Švýcarska, ale i Brazílie nebo USA. Kromě skoků do vody budou připraveny také zajímavé doprovodné aktivity jako je obří vodní skluzavka a další. V rámci hudebního programu zahrají Nik Tendo a NobodyListen, PSH, Rest, Prago Union live band, Matamar, Rido a mnoho dalších.

Už po dvacáté čtvrté se uskuteční jeden z nejstarších evropských závodů v highdivingu. Závody v Hřiměždicích mají velké jméno nejen mezi závodníky, ale každoročně přilákají také mnoho návštěvníků. „I letos očekáváme návštěvnost v řádu tisíců lidí. Připravili jsme společně s partnery zajímavé aktivity přímo v areálu. Návštěvníci se nebudou nudit,” slibuje za organizátory Tomáš Kučera. Na programu je skokanský program, který vyvrcholí v sobotu odpoledne finálovým závodem ve skocích z 20 metrů vysoké platformy. Diváci se mohou také těšit na skoky stylových placáků v exhibiční show německé skokanské skupiny x-diving.

Areál Highjumpu bude nabitý doprovodným programem. K vyzkoušení toho bude opravdu hodně. Virtuální realita, skok do nafukovacího balonu, let balonem, let vrtulníkem, vodní skluzavka dlouhá 40 metrů, uv tetování, pole dance, skateboarding exhibice a mnoho dalšího. Celý areál bude tedy naplněný zábavou a možnostmi, jak si užít víkend.

Velkým lákadlem jsou každoročně hudební koncerty. Na několika podiích se představí hudební skupiny a DJs. Mezi největší hvězdy patří raper Nik Tendo spolu se svým producentským kolegou NobodyListen. Dále pak oceňovaná parta 58G se svým fresh soundem nebo matadoři hip hopové scény PSH. Zajímavým koncertem bude také vystoupení Resta nebo Prago Union s celou kapelou. Taneční elektronickou hudbu zastoupí na Desperados Dance Club Stage například Matamar DJs, Tigi, Viito, Roxtar, Tokátko, Saxofrancis, Joshua Sova a další. Ani fanoušci drum and bass nebudou ochuzeni. Na Rprsnt podiu zahraje DJ Rido nebo jeden ze zakladatelů Kosheen Marke Ledge. 

Pro návštěvníky bude připraveno dostatek sociálních zařízení, sprchy a samozřejmě mnoho gurmánských zážitků. Na své si přijdou milovníci dobrého jídla, když vyzkouší pokrmy ze všech koutů světa.

Vstupenky jsou stále k dispozici na www.ticketstream.cz a dostatek jich bude také na místě. Pořadatelé doporučují koupit lístky dopředu kvůli rychlejšímu odbavení na příjezdové cestě.

Soutěž o vstupenky na Highjump (2.-3. srpna)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát dvě vstupenky na Highjump. Stačí jen do 3. srpna správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherce bude kontaktován emailem.

Kolikátý ročník je letošní Highjump?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kultura, festival, Highjump, skoky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Highjump slibuje extrémní skoky i hudební show raperů a DJs  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.