Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

SOUTĚŽ: Teď ne! Činoherní studio Bouře zahraje hru o úspěšném muži Frederikovi

Tuto neděli znovu ožije Divadelní sál DK Metropol. Činoherní studio Bouře přijede do Českých Budějovic zahrát hru od Jeana Clauda Islerta Teď ne! Frederik je úspěšný muž. Má krásnou ženu, dobré postavení, prosperující firmu. Jednoho dne ale srazí autem bezdomovce a vůbec netuší, jak se tato událost vepíše do jeho života. Ve Frederikově životě totiž nic není takové, jak se zdá. Miluje svou ženu? Nebo ji podvádí? Daří se jeho firmě? Anebo naopak? A co teprve, když se během jediné noci všechny pochybnosti potkají na jednom místě, v jednom bytě... Ne, na nic z toho teď očividně není ta pravá chvíle! Nebo ano?

Soutěž o vstupenky na představení Teď ne! (18. 10. - 19:00)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na představení Činoherního studia Bouře Teď ne!. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do páteční 16. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Režisérem hry Teď ne! je Daniel Hrbek. Správně je tedy odpověď A. Dvě volné vstupenky na nedělní představení vyhrály čtenářky Lucie Černá a Hana Hojgrová. Blahopřejeme!

Foto

Štítky soutěž, vstupenka, představení, studio, Jean Claude, Dům kultury Metropol, České Budějovice, Daniel Hrbek, Lucie Černá, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Teď ne! Činoherní studio Bouře zahraje hru o úspěšném muži Frederikovi  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.