Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SOUTĚŽ: Delikatesní zážitek nabídne speciální husí menu v Hospůdce U Divadla

Milí čtenáři, ráda bych Vás tímto pozvala do příjemného prostředí restaurace Hospůdka U Divadla, kde pro vás budou ve dnech od 7. 11. do 14. 11. připravovat speciální husí menu. Takže pokud máte chuť na husu, neváhejte v těchto dnech Hospůdku navštívit. V nabídce budou kromě speciálních jídel také svatomartinská vína. Máte se zkrátka na co těšit!

A aby toho nebylo málo, rozhodli jsme se pro vás s Hospůdkou uspořádat při této příležitosti soutěž o deset dárkových poukazů. Každý poukaz je v hodnotě 500 Kč a výherci ho mohou uplatnit při výběru z nabídky v restauracích Hospůdka U Divadla a Bistro Magdalene.

Stačí, když správně vyplníte následující body soutěžního formuláře, čili kliknete na tlačítko „To se mi líbí“, dále správně odpovíte na soutěžní otázku a na konec zanecháte telefon a e-mail, na kterém budete informováni o novinkách, průběhu soutěže a vítězové o výhře. Držím Vám palce!

Než přistoupíte k vyplňování soutěžních otázek, je první podmínkou účasti v soutěži, stát se fanouškem Hospůdky U Divadla. Klikněte na následující „To se mi líbí“.

Odesláním soutěžního formuláře souhlasím s podmínkami soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Svatomartinská husa se podává 11. listopadu. To byla správná odpověď v soutěži s Budějckou Drbnou.

Deset poukazů v hodnotě 500 korun do Hospůdky U Divadla má své výherce. Z několika stovek došlých odpovědí byli vylosování čtenáři Markéta Vonešová, Jakub Píša, Ladislav Neckář, Dagmar Hrádková, Pavel Petřík, Dana Filipová, Filip Neumann, Jana Vágnerová, Michal Hosenseidl a Petra Donátová. Výherce bude kontaktovat personál Hospůdky. Blahopřejeme!

Tisková zpráva

Štítky hospoda, divadlo, soutěž, Dana Filipi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Delikatesní zážitek nabídne speciální husí menu v Hospůdce U Divadla  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.