Českobudějovická restaurace Masné krámy připravila pro hosty gastronomický výlet do Rakouska a Bavorska. Šéfkuchař Luděk Hauser opět využije své bohaté zkušenosti z hotelu Bayerischer Hof v lázeňském městě Bad Füssing, které patří kvalitou služeb mezi nejlepší lázeňská místa v Evropě. V nabídce se objeví mimo jiné pravý vídeňský řízek z telecí kýty („Wiener Schnitzel“), restované hovězí s bramborem („Tiroler Gröstl“), nebo bílá bavorská klobása („Weisswurst“).
„Přehlídka rakouské a bavorské kuchyně se zařadila mezi naše nejúspěšnější akce. Letos budeme pořádat již sedmý ročník. Atmosféru bude vytvářet také výzdoba interiéru nebo oblečení personálu do lederhosen,“ říká Luděk Hauser, šéfkuchař restaurace Masné krámy. „Stejně jako je tomu u našich sousedů, i naše restaurace bude po celý týden nekuřácká,“ dodává Luděk Hauser.
Restaurace Masné krámy nabízí hostům nejen dobrou kuchyni, ale především dokonale ošetřené čepované pivo, zejména kroužkovaný ležák Budweiser Budvar. Masné krámy jsou jedinou restaurací na světě, ve které se kroužkovaný ležák Budweiser Budvar čepuje z pivních tanků. Kapacita restaurace je 200 míst. Podrobné informace o Masných krámech najdete na www.masne-kramy.cz.
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.