Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vánoční večírek? Jedině v Hotelu U Solné brány 

PR článek

Chystáte vánoční večírek pro klienty či zaměstnance vaší firmy nebo se chcete potkat s širší rodinou? Stále ještě hledáte ideální místo, kde setkání uskutečnit? Už nemusíte, Hotel U Solné brány je na podobné akce skvěle vybavený a má s nimi bohaté zkušenosti. 

Hotel U Solné brány se nachází na ideálním místě, jen pár kroků z náměstí Přemysla Otakara II. a hosté tak nebudou mít nejmenší problém místo konání najít. S objednáním večírku však neváhejte, místa rychle ubývají. 

Nemusíte se bát, že by personál nezvládl větší nápor hostů. Zkušenosti totiž mají i z opravdu velkých akcí, jako například oslava 250 let firmy KOH-I-NOOR. „Na podobných akcích se často stává, že se o větší počet hostů stará jen málo číšníků. To se u nás nestane, nechceme nechat hosty dlouho čekat,“ ujišťuje majitel hotelu Petr Pelíšek. 

Samozřejmostí je také možnost uzavření místa jen pro zvané. Pokud se vánočního večírku zúčastní i hosté z daleka, je navíc možné domluvit se také na ubytování přímo v hotelu za zvýhodněnou cenu. 

Na večírku se samozřejmě může podávat servírovaná večeře, nebo můžete zvolit občerstvení v podobě rautových stolů. Menu lze upravit dle potřeb klientů a s tím souvisí i cenová vyváženost občerstvení. „Naše jídlo je návštěvníky vysoce hodnocené a lidé se k nám často vracejí,“ říká Petr Pelíšek. 

Pokud si budete chtít vánoční večírek ozvláštnit, zahraje vám při jídle pianista nebo si můžete pozvat vlastní menší kapelu. Využít můžete i dalších doplňkových služeb jako například projekce na plátno či na stěnu nebo degustace vín. 

Pro Hotel U Solné brány není problém ani zajištění kompletního cateringu na místě, které si sami vyberete. „Není problém vyslat kuchaře a číšníky do jiných prostor, než jsou ty naše. Postaráme se o veškeré věci spojené s cateringem a následným servisem prakticky kdekoli,“ doplňuje Petr Pelíšek. 

Pokud vás nabídka vánočních večírků v Hotelu U Solné brány zaujala, navštivte stránky www.hotelusonlnebrany.cz, kde naleznete všechny potřebné kontakty.

Hotel u Solné brány nabízí catering v Českých Budějovicích, ale dokáže i Český Krumlov, Tábor nebo Písek.

Štítky hotel, Přemysl Otakar II., Koh-I-Noor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánoční večírek? Jedině v Hotelu U Solné brány   |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.