V restauraci Masné krámy letos proběhne již devátý ročník gurmánské akce spojené se zahájením pstruhové sezóny. Čerství pstruzi a siveni ze šumavské říčky Spůlka obohatí nabídku v jídelním lístku od čtvrtka 21. dubna. Chlazené ryby dodá vyhlášené pstruhařství ze Žáru u Vacova. Během loňského ročníku byl nejoblíbenější úpravou grilovaný pstruh plněný medvědím česnekem a jarní cibulkou – hosté si objednali přes 300 porcí.
„Protože má medvědí česnek jemnější aroma než běžný kuchyňský česnek, hodí se velmi dobře k dochucování rybího masa. Hosté mohou ochutnat hned dva recepty - pstruží filety s medvědím máslem nebo grilovaného pstruha plněného medvědím česnekem a jarní cibulkou,“ říká Luděk Hauser, šéfkuchař restaurace Masné krámy. Lidé budou moci zároveň ochutnat několik dalších jídel okořeněných medvědím česnekem - stále populárnější jarní zeleninou, jejíž sezona právě vrcholí.
Restaurace nabízí hostům klasickou staročeskou kuchyni a především dokonale ošetřené čepované pivo, zejména kroužkovaný ležák Budweiser Budvar. Masné krámy jsou jedinou restaurací na světě, ve které se kroužkovaný ležák Budweiser Budvar čepuje z pivních tanků. Kapacita restaurace je 200 míst. Podrobné informace o Masných krámech najdete na www.masne-kramy.cz
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.