Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

MODA Fashion Day[s] 2016 zaujal důležitou pozici mezi společensko-kulturními počiny v regionu

V sále Zámecké jízdárny v Českém Krumlově se minulou sobotu otevřely dveře pro pět stovek hostů druhého ročníku projektu MODA Fashion Day[s].

Na mole dlouhém třicet metrů se odprezntoval butik Hala Bala, butik Underwear - spodní prádlo a značka Triola, návrhářka Veronika Štěrbová - Sophistic by Veronika a hlavní host večera Taťána Kováříková a její kolekce jaro - léto 2016. 

Letošní ročník MODA Fashion Day[s] je ve znamení dvou měst. V Českém Krumlově proběhly doprovodné akce - seminář na téma Ženy a finance a pop-up store s prezentací partnerů projektu. Patronkou akce se stala radní města Český Krumlov Jitka Zikmundová. 

Druhým městem, které v červnu přivítá projekt MODA Fashion Day[s] v hotelu Clarion, jsou České Budějovice. Patronka Lucie Kozlová na slavnostním zahájení v hotelu Bellevue nastínila koncepci podpory sociálních ženských témat ve spojení s projektem. 

Mezi váženými hosty večerního hlavního programu byla zakladatelka Dermacol Olga Knoblochová, která společně s diváky zavzpomínala na uplynulých padesát let společnosti.

Talentovaná Veronika Štěrbová nenechala nikoho na pochybách, že mladá generace módních návrhářů dokáže oslovit široké spektrum módních nadšenců napříč generacemi.

Nejvíce očekávaná kolekce jaro - léto 2016 první dámy české módní tvorby Taťány Kovaříkové byla nezapomenutelnou podívanou.

Zaplněný sál Zámecké jízdárny společně s emotivní hudbou a velkolepou scénou nenechal nikoho na pochybách, že projekt MODA Fashion Day[s] 2016 zaujal důležitou pozici mezi společensko-kulturními počiny v regionu. 

Štítky projekt, Český Krumlov, Jitka Zikmundová, Triola, Lucie Kozlová, Dermacol, a.s., České Budějovice, jízdárna, Bellevue

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

MODA Fashion Day[s] 2016 zaujal důležitou pozici mezi společensko-kulturními počiny v regionu  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.