Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

MÓDNÍ TIPY: Čtyřikrát jinak za jedno odpoledne

Být v dnešní době stylový, není už žádné tabu. Nemusíte znát poslední výkřiky módy, trendy a kupovat předražené oblečení. Stačí se jen vcítit do sebe sama, udělat si čas a vědět pár tipů, jak kombinovat oblečení. A máte vyhráno! Dnes zazáříte ve sportovní eleganci a zítra z vás bude třeba éterická víla. Pojďte do toho s námi! Naše modelka Barča 4x jinak za jedno odpoledne.

Buďte originál

Sportovní elegance či také „sportovní styl“ zaujímá šatník téměř každé dnešní ženy. Pohodlné oblečení z příjemných vzdušných materiálů doplněné elegantními doplňky. Tento styl působí i jemně provokativně a extravagantně, což je takový milý bonus. Pro tento styl jsme si došli do autorského obchodu a zároveň tvůrčího ateliéru ODEVNI Concept Store na náměstí. Modelce Barče jsme vybrali lehké letní šaty z bavlny s nesmrtelnými proužky z dílny návrhářky Moniky Zahradníkové, které opticky prodlouží postavu menšího vzrůstu a celkově udrží postavu v linii. Výrazné šaty jsme doplnili designovými botami a kšiltovkou s ručně našívaným panelem z pravého hedvábí. Vše značky ODEVNI, která vzniká přímo v ateliéru nad obchodem, a kam můžete nahlédnout. Tento autorský obchod je zajímavou perličkou mezi místními obchody, zde totiž platí pořekadlo: „Kdo zaváhá, …“, neboť co kus, to originál.

Šaty - Monika Zahradníková, kšiltovka a boty - ODEVNI Concept Store 

Udělejte si radost

Éterická, něžná a smyslná dokáže být krajka na těle. I když většina žen dává přednost tmavším barvám spodního prádla, vaše tělo krásně vynikne i ve světlých odstínech. Výhoda bílého prádla je v jeho cudnosti – materiál není chemicky barvený, působí asepticky a s nedokonalými partiemi dělá přímo divy už jen tím, že nevytváří kontrast na těle a neupozorňuje na příležitostné „faldíky“ např. v oblasti boků. Móda Nikola, nabízí široký sortiment spodního prádla. Košíčky zde najdete až do velikosti F v různých střizích. Majitelka obchodu denně pomáhá svým zákaznicím s vhodným výběrem podprsenky a konstatuje, že 80 % žen neumí správně zvolit velikost podprsenky. Pokud i vy tápete při výběru, navštivte obchod Móda Nikola a nechte se hýčkat vyškoleným personálem při výběru té jediné.

Móda Nikola

Na vycházku do města

Máte rádi módní kousky s historií? Tak to je přesně pro Vás určen obchod v Krajinské ulici Katcha Store, kam jsme zabrousili i my s vidinou nalezení nadčasové módy. Katcha Store funguje formou komisního prodeje, kam můžete přinést své oblečení, které už nepotřebujete, a udělat tak radost někomu jinému. Jedinečnost obchodu tkví v tom, že je výběrový a paní majitelka si vybírá opravdu pečlivě, které zboží přijme a které naopak ne. Najdete zde značkové oblečení a doplňky (minimálně použité) a u některých bych i řekla, že jsou to jen „staré“ kolekce známých značek – nenošené. Obchod podporuje i autorskou tvorbu, a tak tu vždy najdete i vhodný doplněk k vašemu výběru zboží. Naší modelce jsme v Katcha Store vybrali overal, který se letos opět řadí mezi hity letních dní a jsou snad ve všech obchodech. Overal si buď zamilujete, anebo ho váš šatník nikdy neuvidí. V Čechách je dost těžké se vymanit ze zajetých stereotypů, a proto se toho nebojme a pojďme jeden takový letos mít! Zapomeňte na nevěřící pohledy a užijte si tento trendový kousek plnými doušky! Vybírat můžete z několika typů overalu. Od elegantního, který je většinou z jemných látek, projmutý v pase a doplněný jemným páskem, až po sportovnější bavlněný, který jsme vybrali my pro Barču. Sáhli jsme po šťavnaté růžové barvě, jelikož brunetkám tento odstín sluší. Barča není příliš vysoká, a proto máme overal kraťásového typu, který její postavu opticky prodlouží. Jednobarevné věci se nebojte doplnit výraznými, ač extravagantními kousky. Autorské doplňky i dřevěné brýle jsou také z Katcha Storu. Kožené slip on sneaker (vypadají jako papuče) stříbrného vzhledu jsou v tomto outfitu třešničkou na dortu! Nohy nezkrátí a jednobarevnému overalu zvednou „náladu“. Tyhle botky seženete v TOP butiku v ulici U Černé věže.

Brýle, náhrdelník a šátek - Katcha Store, boty - TOP butik

Uvolněně

Tyl, tylové šaty nebo tylová sukně. Tyl je tu už od pradávna a stále nesmrtelný, lehká splývavá látka, kterou lze používat v několika kombinacích, střizích i stylu nošení. Z obchodu Móda Nikola představujeme právě tyto letní tylové šaty, které jsou velmi elegantní, vzdušné, a tedy vhodné pro letní dny. Boty jsou doplněné z obchodu TOP butik, který se zaměřuje na koženou obuv, kabelky a módu i pro plnoštíhlé. Zároveň vám i zde objednají vaši velikost, což je v dnešní době velmi příjemný krok ke spokojenosti zákazníka.

Šaty - Móda Nikola, boty - TOP butik

Adresy butiků:

Katcha store – Krajinská 22, České Budějovice
Móda Nikola – Hroznová 47/15, České Budějovice
TOP Butik – U Černé věže 10, České Budějovice

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky oblečení, obchod, obuv, České Budějovice, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

MÓDNÍ TIPY: Čtyřikrát jinak za jedno odpoledne  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.