Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

MÓDNÍ TIPY: Dva v jednom

Doby, kde těhotenská móda byla pro nastávající maminky tabu, je dávno pryč. Jako bohyně můžete vypadat i s rostoucím bříškem – taky jimi jste. Naší budoucí maminku Jitku jsme poprosili o pomoc při focení aktuálního čísla a zamířili jsme s ní do butiku Mamii, který je vůbec prvním butikem nabízející těhotenskou módu v Českých Budějovicích. Najdete ho v ulici u Černé věže.

Hned při vstupu na vás dýchne příjemná atmosféra a máte chuť jít hledat skvělé kousky oblečení, které jsou kvalitně zpracované z velmi příjemných materiálů a hlavně pohodlné pro jejich nositelku. Těhulky jsou často rozněžněné, a tak tady najdete od romanticky ženských modelů až po sportovní eleganci minimalistického oblečení. S Jitkou jsme vybrali romantické květinové šaty, přestřižené pod prsy s jemným nabráním, které se dokonale přizpůsobilo tvaru jejího bříška. I když květinové vzory nejsou Jitčiným stylem a malinko jsem ji přemlouvala, ať jim dá šanci, shodli jsme se, že se nám na ní líbily nejvíce. Tmavé vlasy v kontrastu s bílou látkou a jemným vzorem Jitku rozzářily k nepřehlédnutí!


Jitka a květinové šaty (Mamii – těhotenská móda)

Procházky nejen po městě jsou pro těhotné ženy přímo stvořeny. Příjemné a komfortní oblečení je neodmyslitelné jak v prvních, tak posledních měsících těhotenství. Druhým kouskem se pro Jitku staly pohodlné šaty z teplákového úpletu s bočními kapsami a efektivním páskem pod bříškem opět z butiku Mamii. Tentokrát jsme k ní přizvali i našeho modela Ondřeje a spolu utvořili sympatický pár. Ondřeje oblekl butik Alima Fashion v Krajinské ulici, který hravě svou nabídkou oblečení uspokojí dámskou i pánskou klientelu s velkým množstvím doplňků. Teď právě v butiku probíhají velké letní slevy, nenechte si je ujít. Butik Alima zastupuje zvučné značky, jako jsou například Cecil, Lerros, Streetone a tak dále.


Jitka má teplákové šaty (Mamii – těhotenská móda), Ondřej červenou košili, jeansy (Alima Fashion)

Těhotenství je krásná etapa v životě ženy, proto si ho užívejte i vně a zahalte své tělo do pohodlného oblečení, které využijete i první týdny po porodu. Speciálně šité kalhoty s pohodlným úpletovým vyšším pasem nabízí komfort vašemu bříšku. Opět platí, že jemné vzory opticky schovají nedokonalé partie. Ukažte svoje bříško! Zahoďte oversize trika, mikiny a neskrývejte nový život, který nosíte pod srdcem. V butiku Mamii si vás bude hýčkat osobně jeho majitelka. A jak jsem se dozvěděla, myšlenka k založení butiku s těhotenskou módou přišla právě v momentě, kdy snacha majitelky nemohla sehnat v Budějcích kvalitní těhotenské oblečení. Důležité je tvořit věci s láskou! Ondřeje jsme k Jitce barevně sladili a zvolili oblečení v odstínech modré, doplněné volnočasovým proužkovaným puloverem. Opět vše z Alima Fashion.


Jitka (Mamii – těhotenská móda), Ondřej (Alima Fashion)

P. S.: V butiku Mamii najde i kousky, které se dají nosit i jako každé jiné oblečení – bez bříška.

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky oblečení, móda, České Budějovice, Černá věž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

MÓDNÍ TIPY: Dva v jednom  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.