Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Připravujete svatomartinské menu? Dejte o sobě vědět!

PR článek

Rok se s rokem sešel a svatý Martin už se (možná) blíží na bílém koni. Na jeho sváteční den neodmyslitelně patří i svatomartinská husa, svatomartinské víno a další gurmánské speciality. Kam si ale na takové menu zajít? Která restaurace chystá pro své návštěvníky svatomartinské hody?

Přesně na to je zaměřen projekt Svatomartinské Budějovice, který poskytne všem zájemcům komplexní informace o tom, jaké restaurace ve městě budou 11. listopadu takto gastronomicky aktivní.

Pokud máte restauraci, kavárnu nebo vinárnu a připravujete speciální svatomartinské menu k této příležitosti, dejte o tom vědět svému okolí. Účast v projektu je zcela zdarma!

Jediné, co je třeba udělat pro zapojení do projektu Svatomartinské Budějovice, je poslat informace o vašem podniku na níže uvedené kontakty, připojit připravované svatomartinské menu a také pár fotek. O zbytek už bude postaráno.

V případě zájmu nebo dotazů se do 30. října obraťte telefonicky (728 277 267) nebo e-mailem (lucie.grochalova@chilliproduction.cz) na Lucii Grochalovou z agentury Chilli Production, která má projekt Svatomartinské Budějovice na starosti.

Projekt je spolufinancován Odborem cestovního ruchu Statutárního města České Budějovice s cílem vzbudit zájem občanů města o místní gastronomii. Více informací o Svatomartinských Budějovicích se již brzy dozvíte z regionálních médií.

Štítky restaurace, projekt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Připravujete svatomartinské menu? Dejte o sobě vědět!  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.