Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Talentovaný Jihočech Martin Škoda vydal už druhou kuchařku

Jeho jméno je vám pravděpodobně už známé. Teprve dvaadvacetiletý Martin Škoda z Českých Budějovic před nedávnem představil už svou druhou kuchařku – ŠKODA nevařit 2. Kuchařka plná akce, která může inspirovat lidi ve vaření bez ohledu na věk. Možná by byla také vhodným vánočním dárkem.

Čeká na vás 20 nabitých kapitol, které jsou řazeny podle nejrůznějších témat. Podle Martina jídlo spojuje, a tak právě parta různých lidí u všemožných příležitostí byla důvodem, proč byly nakonec recepty v kuchařce seřazeny právě takto. Každá kapitola obsahuje čtyři recepty, které fungují samy o sobě, ale také jako kompletní menu. Kromě české klasiky v knížce najdete i recepty ze světa. Třeba kapitola Fiestón na terase LIVE, která vznikla za účasti party zdivočelých kamarádů ze Španělska a Jižní Ameriky, je jich doslova plná.

Speciálně ke knížce, jako k úplně první kuchařce u nás, vznikl pod taktovkou populárního muzikanta Jirky Buriana zbrusu nový hudební singl a videoklip, který propojuje svět hudby a jídla. A víte, co je třešničkou na dortu? Knížka má tak šikovnou vazbu, že zůstane otevřená na stránce, kterou jste si zrovna nalistovali. Umaštěné ruce se jí tedy během vaření nemusí vůbec dotknout. 

Autoři

Štítky Martin Škoda, kniha, České Budějovice, recept, Španělsko, Jižní Amerika, vaření

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Talentovaný Jihočech Martin Škoda vydal už druhou kuchařku  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.