Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kam za špičkovou estetickou medicínou? Přece do Českých Budějovic

PR článek

Za nejlepšími specialisty na vyhlazení vrásek, omlazení nebo šetrnou léčbu křečových žil už nemusíte do Prahy. Nejvyhledávanější odborníci pražského institutu Asklepion jsou vám nyní pravidelně k dispozici také v českobudějovickém Salonu de Beauté v hotelu Zvon. Nejbližší příležitost nechat si vyhladit vrásky, hloubkově zhydratovat pleť a nastartovat tvorbu kolagenu po létě, máte už 26. září.

V první pobočce Asklepionu v Jihočeském kraji můžete pravidelně absolvovat vyšetření a výkony v oborech dermatologie a cévní chirurgie. Nejžádanější specialisté z centrály Asklepionu v Praze jsou vám k dispozici také v Českých Budějovicích na objednání v pravidelných ordinačních dnech.

Den s dermatoložkou si vaše pleť užije

Nejbližší termín svého ošetření si můžete rezervovat už na úterý 26. září. V Salonu de Beauté v Grand Hotelu Zvon vám lékařka Kateřina Klauzová, zástupkyně primářky oddělení dermatologie a laserové medicíny kliniky Asklepion, a jedna z nejzkušenějších estetických dermatoložek v Česku, představí novinky současné dermatologie, zodpoví vaše otázky a samozřejmě také okamžitě na místě vyřeší problémy vaší pleti. A pozor, za zvýhodněné ceny.

Těšit se můžete na ošetření kyselinou hyaluronovou s patnáctiprocentní slevou, zvýhodněné vyhlazení vrásek, hloubkovou hydrataci, odstranění pigmentací a omlazení obličeje frakčním laserem, omlazení vlastní krevní plazmou, formování postavy lékařskou kryolipolýzou Cooltech. Jako dárek pro všechny je zdarma připravena diagnostika pleti přístrojem Visia Imaging v hodnotě 990 korun.

Moderní léčba křečových žil bez bolesti a dlouhého nošení punčoch

V českobudějovické pobočce Asklepionu máte také příležitost domluvit si vyšetření a léčbu s předními cévními chirurgy Centra pro léčbu křečových žil, kteří používají a kombinují ty nejmodernější postupy tak, aby byla léčba co nejméně bolestivá a omezení po ošetření byla minimální. Domluvte si v Asklepionu nejbližší termín.

Pokud chcete být informování o akcích v novém Asklepionu v Českých Budějovicích, kontaktujte je přímo zde, nebo na telefonu 776 685 005. Termíny svých ošetření si domlouvejte raději v předstihu, kapacita bývá omezena.

Štítky Asklepion, pleť, péče, léčba, vrásky, České Budějovice, Praha, Jihočeský kraj, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kam za špičkovou estetickou medicínou? Přece do Českých Budějovic  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.