Uznávaná kuchařka a food blogerka Kamila Rundusová alias Kamu míří do Českých Budějovic, aby v restauraci Paluba pokřtila svou autorskou prvotinu, Nejbarevnější kuchařku. Ta určitě nadchne všechny, kteří mají rádi pestrost a barvy v srdci, životě i na talíři. Křest knížky se uskuteční ve středu 6. prosince od 16:00 hodin.
Kamu vařila na Novém Zélandu, v Austrálii, ale i u Jamieho Olivera v Anglii. Procestovala Vietnam a teď oblíbená kuchařka, cestovatelka a blogerka Kamila Kamu Rundusová vydala svou autorskou prvotinu. Ta představuje lidem exotický svět zahraniční gastronomie a přináší recepty na jihoamerická, asijská a další exotická jídla.
Nejbarevnější kuchařka je určena všem, kteří milují jídlo, život, cestování a hledání nových pestrých chutí a vůní. Všem, kteří rádi objevují barevné světové kultury skrze jídlo, baví je příběhy a nebojí se experimentovat. „Je to knížka plná tradičních receptů, které jsem získala při svých cestách od kuchařek, kuchařů a hospodyněk z celého světa a které jsou upraveny tak, aby se daly uvařit v českých podmínkách a přitom neztratily na své chuti. Naopak. Všechny jídla hýří barvami, výraznými chutěmi a láskou. Nejbarevnější kuchařka je jednoduše pro všechny, co mají rádi pestrost a barvy v srdci, životě i na talíři," říká o své kuchařské prvotině Kamila Rundusová.
Nejbarevnější kuchařku, ve které čtenáři najdou i peprné historky ze zahraničních toulek, Kamu pokřtí v českobudějovické restauraci Paluba ve středu 6. prosince v 16:00 hodin. Nejenže si zájemci budou moct Nejbarevnější kuchařku při křtu koupit, ale budou mít jedinečnou možnost, ochutnat menu z kuchyně samotné autorky. Kamu totiž osobně společně s kuchařským týmem Paluby uvaří.
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.