Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Pondělí 25. listopadu 2024  |  Svátek má Kateřina
Bez reklam

Při budějckém křtu Nejbarevnější kuchařky její autorka Kamila Kamu Rundusová i uvaří

Uznávaná kuchařka a food blogerka Kamila Rundusová alias Kamu míří do Českých Budějovic, aby v restauraci Paluba pokřtila svou autorskou prvotinu, Nejbarevnější kuchařku. Ta určitě nadchne všechny, kteří mají rádi pestrost a barvy v srdci, životě i na talíři. Křest knížky se uskuteční ve středu 6. prosince od 16:00 hodin.

Kamu vařila na Novém Zélandu, v Austrálii, ale i u Jamieho Olivera v Anglii. Procestovala Vietnam a teď oblíbená kuchařka, cestovatelka a blogerka Kamila Kamu Rundusová vydala svou autorskou prvotinu. Ta představuje lidem exotický svět zahraniční gastronomie a přináší recepty na jihoamerická, asijská a další exotická jídla.

Nejbarevnější kuchařka je určena všem, kteří milují jídlo, život, cestování a hledání nových pestrých chutí a vůní. Všem, kteří rádi objevují barevné světové kultury skrze jídlo, baví je příběhy a nebojí se experimentovat. „Je to knížka plná tradičních receptů, které jsem získala při svých cestách od kuchařek, kuchařů a hospodyněk z celého světa a které jsou upraveny tak, aby se daly uvařit v českých podmínkách a přitom neztratily na své chuti. Naopak. Všechny jídla hýří barvami, výraznými chutěmi a láskou. Nejbarevnější kuchařka je jednoduše pro všechny, co mají rádi pestrost a barvy v srdci, životě i na talíři," říká o své kuchařské prvotině Kamila Rundusová.

Nejbarevnější kuchařku, ve které čtenáři najdou i peprné historky ze zahraničních toulek, Kamu pokřtí v českobudějovické restauraci Paluba ve středu 6. prosince v 16:00 hodin. Nejenže si zájemci budou moct Nejbarevnější kuchařku při křtu koupit, ale budou mít jedinečnou možnost, ochutnat menu z kuchyně samotné autorky. Kamu totiž osobně společně s kuchařským týmem Paluby uvaří. 

Autoři | Foto Facebook Kamu's Mise en Place

Štítky Kamila Rundusová, Paluba, křest, Nejbarevnější kuchařka, Kama, jídlo, České Budějovice, restaurace, James Oliver, Austrálie, Vietnam, Nový Zéland, Anglie, kniha, talíř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při budějckém křtu Nejbarevnější kuchařky její autorka Kamila Kamu Rundusová i uvaří  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.