Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VÍNO HRUŠKA otevřelo novou vinotéku i v Českých Budějovicích

Společnost VÍNO HRUŠKA byla založena v lednu roku 2007 a navázala tím na více jak 100 let starou vinařskou tradici. Stojí za ní již osm generací předků, kteří předávali životní zkušenosti a ukázali cestu směrem, ve kterém jsme se i ta další rozhodla pokračovat.

Sídlo společnosti VÍNO HRUŠKA najdete v malebné obci Blatnička, která leží ve Slovácké podoblasti jižní Moravy, kde nyní obhospodařuje 55 hektarů vinic, a tento počet se každým rokem zvyšuje.

Kvalita budoucího vína se utváří již ve vinici. Proto věnuje velkou péči a pozornost už mladým sazenicím a snaží se, aby keře révy vinné byly zdravé a vitální, neboť jen z takových mohou po dlouhá léta vznikat jedinečná vína.

Vinice pěstuje v podhůří CHKO Bílé Karpaty, které jsou charakteristické svým členitým povrchem s vysokou sklonitostí a nadmořskou výškou 320 metrů nad mořem.
VÍNO HRUŠKA je svěží, ambiciózní a neotřelou společností, která se nezabývá jenom samostatným prodejem vín, ale i doplňky a pochutinami, které k vínům patří.

Pro zákazníky nabízí pískované láhve, sommeliérské doplňky, dárková balení, vinný catering, reklamní služby, ubytování a také možnost návštěvy vinného sklípku, vyhlídky a vinohradů.

Od roku 2009 si vína a produkty můžete zakoupit v několika vlastních i franchisových prodejnách VÍNO HRUŠKA po celé České republice i Slovenské republice. Společnost VÍNO HRUŠKA by vás ráda uvítala na nově otevřené vinotéce v Budějcích:

vinotéka VÍNO HRUŠKA
Husova třída 499/68
370 01 České Budějovice
Tel.: +420 727 873 763

Tak neváhejte a přijďte ochutnat víno, které chutná… Více informací o společnosti a produktech najdete na www.vinohruska.cz. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Vize společnosti

Jedině kvalita, kladné vnímání a emoce, které produkty a značka u zákazníků vzbuzují, zajistí výhodu nad konkurencí a přinesou úspěch.

PR text

Štítky České Budějovice, víno, vinice, Jihomoravský kraj, Blatnička, CHKO Bílé Karpaty, Česko, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍNO HRUŠKA otevřelo novou vinotéku i v Českých Budějovicích  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.