Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

ERA reality otevírá od října novou pobočku na Pražské třídě

„V Českých Budějovicích by chtěl žít každý.“ Tuhle frázi jistě všichni dobře známe ze hry Záskok od Járy Cimrmana. I přes pokračování dialogu ve hře se v Českých Budějovicích žije v dnešní době opravdu pohádkově. Poptávka po bydlení stále roste a s ní rostou také starosti s hledáním pronájmu, ale také i s koupí a prodejem nemovitostí. Ovšem nač si dělat vrásky s nemovitostmi, když na Mariánském náměstí v Českých Budějovicích vznikla nová ERA realitní kancelář?

Další kancelář ERA reality nese na nové světelné tabuli jméno ERA Komplet, jež majitelem kanceláře je Tomáš Rys. Sympaťák, vždy s úsměvem na tváři, který si sám založil nejen pobočku, ale i celý tým makléřů. Zajímalo by vás, dle jakých kritérií vybíral své makléře do týmu?

„Aby pro klienta byl makléř užitečný a dokázal poskytnout odpovídající služby musí mít hlavně zájem o svojí práci a vzdělávat se v oboru. Nejlepší je, když práce makléře je životním stylem, a ne jen pouze zaměstnáním. Pro klienta je přidanou hodnotou opravdový zájem makléře a radost z práce,“ pohotově odpovídá Rys.

ERA Komplet se od otevření rozrostla na desetičlenný tým certifikovaných makléřů. Rys to vzal opravdu pevně do rukou! A co ho vedlo k tomu založit další pobočku ERA reality? „Styl práce ERA reality je založen na osobním přístupu a intenzivní komunikaci s klientem, byla to zajímavá výzva vybudovat novou realitní kancelář a změnit realitní trh, protože pozice realitního makléře je v současné době neprávem opomíjená, i když se jedná o náročnou práci a servis pro klienta,“ říká Rys.

A co je cílem již částečně vybudované sítě ERA reality? Stále je potřeba síť realitních kanceláří neustále budovat. ERA reality byla založena již v roce 1971 Jimem Jacksonem jako Electronic Realty Asociates. ERA reality je stále lídrem v oblasti komunikace, technologií a služeb. Svou evropskou expanzi zahájila ERA v roce 1993 ve Francii. Dnes je ERA nejrychleji rostoucí realitní síť v Evropě a působí ve 42 zemích.

Dost o historii a současnosti obecně a vraťme se k budějovické ERA kanceláři, a to Komplet. Proč zrovna Komplet? „ERA Komplet má za cíl poskytovat kompletní servis pro zákazníky, počínaje zajištěním prodeje nemovitosti, včetně marketingových aktivit, vypracováním smluvní dokumentace, správné označení nemovitosti až po zajištění financování, přepis energií a předání klíčů od nemovitosti,“ přidává Rys.

Po představení ERA reality Komplet vám celý tým makléřů vzkazuje: „Poněvadž si vážíme svých klientů a města, rádi bychom pozvali občany Českých Budějovic a okolí k oficiálnímu otevření realitní kanceláře ERA Komplet!“ Toto slavnostní otevření bude probíhat dne 1. října 2015 přímo v místě podnikání, které se nachází na Pražské ulici číslo 11, na Mariánském náměstí. Makléři pro vás připravili celodenní otevření dveří s doprovodným programem, kde se dovíte nejen vše o ERA Komplet a jejich nabídkách, ale také máte možnost osobně poznat tým realitních makléřů, který si pro vás připravil nejen občerstvení, spousty informací a doprovodného programu, ale také věnuje dopoledne našim ratolestem, takže otázka „Kam dám děti?“ je vyřešena. „Vezměte si je s sebou, jsme na ně připraveni!“ směje se tým ERA reality při nafukování balonků!

Nově otevřená pobočka v Českých Budějovicích není jediná změna, kterou vám ERA reality nabízí. Od 1. října se můžete těšit také na nové logo ERA reality! ERA Komplet je tu pro vás! Těšíme se na spolupráci s vámi!

PR text

Štítky realita, České Budějovice, nemovitost, realitní kancelář, Jára Cimrman, Záskok, Jim Jackson, Evropa, Francie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ERA reality otevírá od října novou pobočku na Pražské třídě  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.