Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Charitativní stezka pro děti zpříjemní v NC Géčko rodinám s dětmi téměř letní sobotu

Rodiny s dětmi každý víkend hledají možnost, jak zabavit své ratolesti. Ideální možnost mají už tuto sobotu v Nákupním centru Géčko. Od 10 hodin dopoledne zde bude probíhat Charitativní stezka pro děti na podporu Nadačního fondu Pink Bubble.

Ve zkratce lze říci, že malí budou pomáhat velkým. Růžová bublina, respektive Nadační fond Pink Bubble, totiž pomáhá těm, kterým osud zcela nepřál. Stará se o náctileté onkologické pacienty a pomáhá jim v jejich nejtěžších obdobích, během rekonvalescence a je i u jejich návratu do normálního života.

A právě celý výtěžek z této akce půjde Nadačnímu fondu Pink Bubble. Vstupné na stezku je symbolické, ale přitom pro každého nemocného pacienta hodně významné. Naopak ti malí, kteří stezku absolvují, si za 50 korun užijí spoustu legrace a rovněž budou moci získat i hodnotné ceny.

Aby tomu tak bylo, budou muset projít přes osm naučných stanovišť. Tak třeba na prvním bude od Jazykové školy Jipka přichystána křížovka v anglickém jazyce. Chytré hlavičky si však moc neodpočinou, hned na další zastávce bude čekat Vysoká škola technická a ekonomická se svými hlavolamy.

Následující dvě stanoviště budou patřit oblíbeným českým pohádkám z Večerníčku. Nejprve děti zavítají k Bobu a Bobkovi, kteří mimochodem byli i maskoty letošního hokejového mistrovství, „o dům dál“ najdou Včelí medvídky.

V další části Charitativní stezky pro děti na podporu Nadačního fondu Pink Bubble se projeví dětská zručnost. U kosmetické poradkyně a vizážistky Mirky Radvan zkrášlí děti své maminky jednoduchým líčením tak, jak by se jim nejvíce líbily. Šesté stanoviště zase bude patřit Javi design, kde se ratolesti naučí vyrábět z balonků pejsky, žirafy a další zvířátka.

Předposlední stanoviště bude patřit lektorkám a lektorům z NG Dance crew. Ti malé děti naučí základy tanců, které na svých kurzech běžně vyučují. V jejich případě jde především o moderní pouliční taneční techniky. Cíl pak bude u Nadačního fondu Pink Bubble, tedy tam, kde všechno začne.

Všechny vyplněné soutěžní kartičky dětí se budou v 15:30 slosovat. Malí, na něž se usměje štěstí, si domů odnesou věcné ceny od sponzorů celé charitativní akce. Nikdo však neodejde s prázdnou. Majitelé kartiček, které nebudou vytaženy z osudí, se mohou těšit alespoň na drobné dárky na každém ze stanovišť.

Víte snad lepší způsob, jak se mohou vaše děti na půl dne skvěle zabavit? Ne? Tak v sobotu navštivte od 10 do 16 hodin Nákupní centrum Géčko a vy i vaše děti budete nadmíru spokojeni. A ještě přispějete na dobrou věc.

Štítky nadační fond, G.cz, Nákupní centrum Géčko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Charitativní stezka pro děti zpříjemní v NC Géčko rodinám s dětmi téměř letní sobotu  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.