Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Večírky a oslavy? V Bistro Magdalene!

Blíží se období firemních večírků, oslav a vánočních setkání a s tím přichází rozhodování, v jaké restauraci bude nejlepší takovou akci uskutečnit. Budějcká Drbna si na to vybrala restauraci Bistro Magdalene.

Ze zkušenosti totiž vím, že se může na Bistro Magdalene ve všech ohledech spolehnout. Všechno vždy proběhlo dle mých přání a stejně tak servis byl vždy bez chybičky. Ráda bych vám Bistro Magdalene také doporučila. Budete se těšit ze skvělého jídla, příjemného prostředí ve francouzském stylu a jeho jedinečné atmosféry a ochotné usměvavé obsluhy, která vám ráda pomůže vybrat z jídelního lístku nebo ze široké nabídky tuzemských i zahraničních vín.

Nezáleží, zda plánujete návštěvu v páru, rodinnou nebo firemní, v hlavní části restaurace je místo k sezení až pro 70 lidí a dalších 30 míst je v odděleném salónku, který je ideální v případě, že preferujete více soukromí a klidu. Pro větší skupiny je samozřejmě možné změnit uspořádání stolů. Zaparkovat se dá pohodlně na bezplatném parkovišti přímo před restaurací.

Věřím, že teď už víte vše, co jste potřebovali, abyste se také rozhodli pro Bistro Magdalene. Rezervujte si svá místa včas na termín, který je pro vás vhodný. V Bistro Magdalene se na vás těší. Jako se těšili na mě. Kontakty a další informace naleznete na www.bistromagdalene.cz.

PR text

Štítky restaurace, Drbna.cz, slavnost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Večírky a oslavy? V Bistro Magdalene!  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.