Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Thajská masáž pod stromeček - vánoční dárkové poukazy v Ban Thai Massage v Budějcích

PR článek

Právě nyní můžete zakoupit zvýhodněnou vánoční nabídku. Nabídka se vztahuje na všechny masáže v podobě dárkového poukazu, se slevou 40 % a je speciálně směřována pod vánoční stromeček. Vybírat můžete z několika druhů masáží. Doba využití těchto poukazů je až od 25. 12. 2015 do 25. 4. 2016. Pozor prodej je omezen, platí pouze od 1. 11. do 15. 11. 2015 včetně.

Pro všechny, kteří nevědí, co darovat svému nejbližšímu k Vánocům, aby zvolil to nejlepší, máme nápad a nabízíme něco, čím Váš přítel jistě nepohrdne. Darujte zdraví! A co více, darujte zdraví i sobě a přijďte vyzkoušet masáž od rodilých thajských masérek.

Naše masérky jsou rodilé Thajky, které jsou speciálně vyškoleny v chrámu Wat Pho v Bangkoku, kde se thajské masáže vyučují. Thajská masáž je starobylá a jedinečná forma léčení, která využívá prvky akupresury, jógy a reflexní terapie. Během thajské masáže dochází k uvolnění energetických drah v těle, masáž přináší celkovou úlevu od napětí svalů a zmírňuje chronické bolesti svalů, kloubů a kostí způsobených špatným držením těla nebo naopak přílišným zatížením organismu. Zmírňuje působení stresu, zlepšuje krevní oběh, detoxikuje a vede k celkové harmonizaci těla. Vyškolené masérky stlačují vaše tělo pomocí prstů, dlaní, předloktí či chodidel a uvádí tělo do celkové harmonie, otevírají energetické dráhy pro volný tok energie, důkladně protáhnou svaly a odstraní napětí.

Ban Thai Massage    
Pražská tř. 1494/8   
České Budějovice    
Tel.: 776 880 677   
www.banthaimassage.cz
E-mail: banthaimassage@seznam.cz

Štítky masáž, thajská masáž, České Budějovice, Vánoce, Bangkok

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Thajská masáž pod stromeček - vánoční dárkové poukazy v Ban Thai Massage v Budějcích  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.