Počasí dnes-1,2 °C, zítra2 °C
Sobota 22. února 2025  |  Svátek má Petr
Bez reklam

FOTO: Zabíjačkové dobroty vznikaly přímo v centru Budějc

Kdo v pátek odpoledne procházel Krajinskou, jeho pozornosti nemohla uniknout tradiční zabíjačka před Masnými krámy. Do práce se dali tamní šéfkuchař Luděk Hauser společně s řeznickým mistrem Kamilem Tajblem, kteří odstartovali Vepřové hody, trvající v restauraci do 2. února.

Pátý ročník zabíjačky před Masnými krámy

Neděle, 26. ledna 2014, 11:33

Pátý ročník zabíjačky před Masnými krámy
Pátý ročník zabíjačky před Masnými krámy

Štítky Masné krámy, zabíjačka, Vepřové hody, České Budějovice, jihočeská zabíjačka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Zabíjačkové dobroty vznikaly přímo v centru Budějc  |  Život a styl  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.