FOTO: Zabíjačkové dobroty vznikaly přímo v centru Budějc

Kdo v pátek odpoledne procházel Krajinskou, jeho pozornosti nemohla uniknout tradiční zabíjačka před Masnými krámy. Do práce se dali tamní šéfkuchař Luděk Hauser společně s řeznickým mistrem Kamilem Tajblem, kteří odstartovali Vepřové hody, trvající v restauraci do 2. února.

Pátý ročník zabíjačky před Masnými krámy

Neděle, 26. ledna 2014, 11:33

Pátý ročník zabíjačky před Masnými krámy
Pátý ročník zabíjačky před Masnými krámy

Chceš nám něco sdělit?Napiš nám

Napiš do redakce

Pošli nám tip na článek, reakci na daný článek nebo jakoukoliv zpětnou vazbu.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Štítky Masné krámy, zabíjačka, Vepřové hody, České Budějovice, jihočeská zabíjačka

Komentáře

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.