Ústřice, losos, škumpy, francouzské palačinky, hummus, sushi, marocký mátový čaj, zákusky a káva. To vše a mnohem více najdete na Gastrofestu, který v těchto dnech probíhá na výstavišti. Jeho pavilony se proměnily na malé restaurace a příjemné kavárny, kde je možné ochutnat i nemožné.
Nejenom jihočeští kuchaři, cukráři, restauratéři či kavárníci se účastní osmnáctého ročníku Gastrofestu, který začal ve čtvrtek a potrvá do soboty 15. listopadu.
Ve čtyřech pavilonech ochutnáte všelijaké druhy dobré kávy, piva a hlavně chutného jídla. Připraveny jsou pro návštěvníky menu japonské, marocké, řecké, francouzské, italské i andaluské kuchyně. Nechybí degustace dobrých vín i čerstvých šťáv.
V rámci festivalu si také prohlédnete Mini gastro muzeum Vladimíra Švece, kde Budějckou Drbnu nejvíce zaujaly předchůdci dnes oblíbených silikonových forem. Úsměv vás nemine při prohlídce dýňového šampionátu a sliny se vám budou sbíhat u soutěže Budějovické mlsání 2014, která se letos nese v duchu květinových variací.
Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.