Počasí dnes12 °C, zítra17 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Řidička srazila přecházející seniorku, poté z místa nehody bezohledně ujela

Vážná dopravní nehoda se stala ve čtvrtek přibližně deset minut před půlnocí v budějckém Rožnově. Při přecházení na křižovatce ulic Lidická a Heydukova srazil vůz, pravděpodobně značky Fiat, čtyřiaosmdesátiletou seniorku. Za volantem měla sedět žena středního věku, která z místa ujela.

Policisté si zatím nejsou stoprocentně jisti, zda šlo o řidičku, nebo řidiče. Svědek nehody, který se Budějcké Drbně ozval a nepřál si být jmenován, má však jasno. „Vůz řídila žena kolem 30 až 40 let. Ihned po incidentu vystoupila z vozu a běžela se podívat, co se stalo. Následně nasedla zpět do svého auta, zavolala na přiběhnuvšího muže, že jen jede zaparkovat a z místa nehody ujela. Poté už se nevrátila,“ říká svědek.

Ten také viděl, kudy cesta údajné řidičky pokračovala. „Ujela směrem do ulice L. M. Pařízka, poté do Generála Svobody a nakonec zahnula do Jánské ulice. Celou cestu měla zapnutá výstražná světla a zadní levé světlo jí nesvítilo. Měla rozbitý přední levý blinkr od nárazu,“ dodává svědek, který incident sledoval z okna.

Na místo po oznámení nehody přijeli dopravní policisté společně se záchranáři, kteří sraženou ženu ošetřili. Následně ji převezli do nemocnice. „Kriminalisté žádají případné svědky této nehody, aby svědci kontaktovali v co nejkratší možné době policii na telefonním čísle 974 226 321 nebo na tísňové lince 158,“ uvádí mluvčí jihočeských policistů Milan Bajcura. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky Fiat, havárie, Rožnov, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička srazila přecházející seniorku, poté z místa nehody bezohledně ujela  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.