Počasí dnes12 °C, zítra17 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

VIDEO: Policisté pátrají po možném svědkovi přepadení čerpací stanice v Kamenném Újzedu

Budějčtí kriminalisté žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli loupeže na benzinové čerpací stanici v Kamenném Újezdu. Zde neznámý muž přinutil pokladní, aby mu vydala finanční hotovost. Lupiči se podařilo odcizit několik tisíc korun.

„Neznámý muž v pátek 29. ledna kolem 19:50 přepadl obsluhu čerpací stanice Pletka v Kamenném Újezdu. S lupem v řádu několika tisíc korun ze stanice odešel směrem k hlavní silnici vedoucí na Český Krumlov. Ženě při loupežném přepadení naštěstí nezpůsobil žádné zranění, přestože ji fyzicky napadl,“ upřesňuje mluvčí jihočeských policistů Jiří Matzner. 

Bezpečnostní kameře se podařilo zachytit svědka, který se patrně míjel u stojanů s pachatelem. Policisté jej teď žádají, aby se jim ozval na tísňovou linku 158. „Je také možné, že ho pozná někdo jiný. Ať tedy policistům sdělí na muže kontakt, cestou telefonické linky 158. Pro kriminalisty je velmi důležitým svědkem a potřebují s ním co nejdříve mluvit,“  dodává Matzner.

Foto Policie České republiky

Štítky čerpací stanice, Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policisté pátrají po možném svědkovi přepadení čerpací stanice v Kamenném Újzedu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.