Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Řidič BMW vytlačil u Temelína cyklistu ze silnice, policie po něm pátrá

Od úterního rána vyšetřují budějčtí kriminalisté dopravní nehodu, která se před osmou hodinou ranní stala na silnici II/105 ve směru od Týna nad Vltavou v katastru obce Temelín. Řidič osobního vozu zde měl mimo vozovku vytlačit cyklistu.

„Kolem 7:45 jel cyklista na svém jízdním kole ve směru od obce Týn nad Vltavou na Hlubokou nad Vltavou, přičemž ho pravděpodobně na kilometrovníku 110,5 mělo ze silnice vytlačit osobní vozidlo tovární značky BMW, černé barvy s registrační značkou začínající 4C,“ doplňuje mluvčí jihočeských policistů Milan Bajcura.

Vůz nezastavil a bezohledně pokračoval směrem na Hlubokou nad Vltavou. Cyklista byl po pádu zraněn, a tak na místo vyrazili jak policisté, tak záchranáři. Ti ho po prvotním ošetření převezli do nemocnice.

Policisté nyní žádají o pomoc možné svědky celé události. Ti by je měli kontaktovat na telefonu 974 226 450 nebo na tísňové lince 158.

Foto Policie České republiky

Štítky cyklista, silnice, Temelín, BMW, Týn nad Vltavou, Hluboká nad Vltavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič BMW vytlačil u Temelína cyklistu ze silnice, policie po něm pátrá  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.