Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Bizarní loupež: Neznámý pachatel ukradl u Bechyně pět selat

Krást jde opravdu všechno. Jeden neuvěřitelný případ loupeže nyní řeší táborští policisté. V úterý ráno, někdy mezi druhou a půl šestou hodinou, se neznámý pachatel rozhodl odcizit v obci Dobronice u Bechyně pět kusů selat o váze každého kolem 35 kilogramů. Škoda činí téměř 10 tisíc korun.

„Pachatel se vloupal do výkrmny prasat a zmocnil se zde pěti kusů selat. Po pachateli či pachatelích policisté pátrají,“ doplňuje jejich mluvčí Miroslav Doubek. V případu policisté rovněž žádají o pomoc veřejnost.

Pokud má někdo informace, které by mohly souviset s krádeží zvířat, a to jak z místa činu (hluk, výskyt podezřelých osob, vozů), měl by se ozvat policistům na služebně na náměstí v Bechyni, na telefonním čísle 974 238 750 nebo na tísňové lince 158. Je také možné, že již došlo k prodeji selat nebo zpracovaného masa.  I v tomto případě by měli svědci kontaktovat policisty. 

Foto pixabay.com

Štítky Bechyně, Dobronice u Bechyně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bizarní loupež: Neznámý pachatel ukradl u Bechyně pět selat  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.