Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Přepadl večerku, peníze od prodavačky nedostal. Policistům ale utekl

Muže, který přepadl prodejnu potravin v Písecké ulici na budějckém sídlišti Vltava, hledají policisté od nedělního večera. Statečná prodavačka se pachatele nezalekla a požadované peníze mu nevydala. Kriminalisté teď rovněž vyzývají svědky, kteří si incidentu, jenž se odehrál krátce po sedmé hodině večerní, mohli všimnout, aby se jim přihlásili.

„Krátce po sedmé hodině večerní prováděla hlídka městské policie běžnou kontrolní činnost v Písecké ulici na sídlišti Vltava. Zde strážníky oslovila rozrušená žena. Ta uvedla, že před několika minutami do její prodejny Večerka vstoupil neznámý muž a pod pohrůžkou násilí s použitím nože požadoval vydání veškeré finanční hotovosti z pokladny,“ popisuje mluvčí strážníků Věra Školková.

Prodavačka však jeho výhružkám čelila a peníze pachateli nevydala. Muž ji naštěstí nezranil, nahodilé situace se zalekl a začal utíkat směrem do Labské ulice. Mezitím na místo přijela Policie České republiky a strážníci rozjeli po pachateli pátrání. Nalézt se jim ho ale nepovedlo.

Podle popisu by mělo jít o štíhlého muže bílé pleti s plnovousem ve věku 25 až 30 let, který byl oblečen do oranžové mikiny s kapucí a černou vestou. Kdokoliv by měl o pachateli další informace, měl by volat linku 158.

Štítky peníze, Vltava, Policie České republiky, prodavač

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přepadl večerku, peníze od prodavačky nedostal. Policistům ale utekl  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.